İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • İBB’NİN KIBRIS ZİYARETLERİ SÜRÜYOR MAHALLİ İDARELER KOORDİNATÖRÜ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
Cuma, 11 Şubat 2022 00:00

İBB’NİN KIBRIS ZİYARETLERİ SÜRÜYOR MAHALLİ İDARELER KOORDİNATÖRÜ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

FB IMG 1644580460692

 

İBB’NİN KIBRIS ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

MAHALLİ İDARELER KOORDİNATÖRÜ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamını ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ardında bu kez de İBB Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse Başkan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti. İskele Belediyesi Kültür&Sanat ve Dışilişkiler Danışmanı Özlem Kadirağa’nın da eşlik ettiği görüşmede, İBB ile İskele Belediyesi arasında nasıl bir işbirliği yapılabileceği konusu masaya yatırıldı. Başkan Sadıkoğlu, görüşmedeki konuşmasında nazik ziyaretlerinden dolayı İBB Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse’ye teşekkür etti, Akköse aracılığı ile Anavatan Türkiye’ye selam ve saygılarını iletti. 

AKKÖSE: “DOĞRU TEDAVİ İÇİN DOĞRU TEŞHİS GEREKİR”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret etti. Konuşmasına İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İskele Belediyesi’nin kardeş şehri Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün selamlarını ileterek başlayan Akköse, ziyaretteki amaçlarını anlattı. 

Ekrem İmamoğlu’ndan sonra bir süreç başlattıklarını İstanbul’un dışarıdaki belediyelerle olan ilişkilerini tek elden yürütmek için Mahalli İdareler Koordinasyon Merkezi’ni kurduklarını ifade eden Akköse, Türkiye’de 1397 belediyenin bulunduğunu bunlardan yalnızca 40 tanesinin İstanbul’da bulunduğunu belirterek, İstanbul dışında olan 1357 belediye ile iletişime geçmeyi hedeflediklerini vurguladı. Belediyeleri ziyaretlerindeki ana amacın ise belediyelerin 

imkan ve kabiliyetlerini, durumlarını, borç bütçe gibi verilerini not etmek olduğunun altını çizen Akköse, bu ziyaretler sayesinde de bir veri tabanı oluşmaya başladığını söyledi. Yapacağımız yardımları adil bir şekilde yapmak amacında olduklarını da belirten Akköse, doğru tedavi için doğru teşhis gerekir ifadesini kullandı.

Okunma 803 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli