İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazartesi, 07 Mart 2022 00:00

730 FİDAN MART AYINDA TOPRAKLA BULUŞTURULACAK

 
8 mart logo Large
730 FİDAN MART AYINDA TOPRAKLA BULUŞTURULACAK
İSKELE BELEDİYESİ KADINLAR İÇİN FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRECEK
İskele Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile kadın personele ‘idari izin’ geleneğini bu yıl da sürdürdü. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu imzası taşıyan ve belediye kadın personeline gönderilen toplu mesajda ‘yarın 12.30’dan sonra idari izinlisiniz. 8 Mart Kadınlar Gününüz kutlu olsun’ denildi. Öte yandan İskele Belediyesi, İskele ve köylerinde yaşayan kadınlar için yarın 09.30’da İskele Belediyesi’nin Topçuköy yolu üzerinde bulunan Ormanlık Araziye fidan dikimi gerçekleştirecek. Etkinlikte İskele Belediyesi’nde çalışan kadın personel ile İskele Belediyesi’nin kadın meclis üyeleri de hazır bulunacak. İskele Belediyesi Park Bahçe Birimi de Mart ayı boyunca kadınlar anısına toplam 730 fidanı toprakla buluşturacak.
İSKELE BELEDİYESİ KADINLAR İÇİN FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRECEK
Hemen hemen her yıl kadınlara 8 Mart Kadınlar Günü’nde çiçek gönderen İskele Belediyesi bu kez kadınlar için anı ormanları kuruyor. İskele Belediyesi’ne ait Topçuköy’de bulunan ormanlık alan ve İskele Belediyesi sınırlarında bulunan İskele Belediyesi’ne ait hali arazilere 730(kızılçam-Selvi Çam) adet fidan ekilecek. Fidanların toprakla buluşturulacağı Topçuköy’deki ormanlık arazide gerçekleştirilecek temsili etkinliğe İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun yanı sıra İskele Belediyesi kadın personeli ile İskele Belediyesi’nin kadın meclis üyeleri de katılacak. Kadın personel ve meclis üyeleri kendi fidanlarını ekerken, belediye park bahçe birimi de İskele ve köylerinde yaşayan kadınlar adına 730 adet fidanının ekimini Mart ayı içinde tamamlamış olacak.
Okunma 648 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli