Cuma, 22 Nisan 2022 00:00

BAŞKAN SADIKOĞLU, ÇOCUĞUN ÖNEMİNE VURGU YAPTI

279030328 3882608065297060 5194569285854238576 n

BAŞKAN SADIKOĞLU, ÇOCUĞUN ÖNEMİNE VURGU YAPTI
“ÇOCUK; YAŞANAN ONCA OLUMSUZLUĞA RAĞMEN YÜZLERİ GÜLDÜREN YEGÂNE ŞEY!”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Sadıkoğlu, pandemi nedeniyle 2 yıldır evlerde kutlanan 23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın, bu yıl yavaş yavaş normale dönmesiyle sokaklara taşındığını, sokakların yine cıvıl cıvıl çocuk sesleriyle yankılandığını ifade etti.
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuğun önemine dikkat çeken Başkan Sadıkoğlu, mesajında şunlara yer verdi: “Çocuk; gözleri güzel bakan, baktıkları her yeri güzelleştiren, kalpleri yumuşatan, yaşanan onca olumsuzluğa rağmen yüzleri güldüren yegâne şey!
Ve çocuk hayat, çocuk dünya, çocuk her şey!
İyi ki varsınız çocuklar. Bayramınız Kutlu Olsun Çocuklar
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ne kadar teşekkür etsek az. Size bu güzel bayramı bahşeden Atamızı da bu vesileyle bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum.”