İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Perşembe, 28 Nisan 2022 00:00

TEBRİKLER ÇOCUKLAR, GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTINIZ!

FB IMG 1651138303914

 

 

TEBRİKLER ÇOCUKLAR, GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTINIZ!

İskele, bir kez daha önemli bir başarının merkezi oldu. 2021 -2022 Eğitim – Öğretim Yılı Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi tarafından düzenlenen Ortaokullar arası (Yıldızlar) Futsal Birinciliğinde Bekirpaşa Lisesi Orta Bölümü rakibi Bayraktar Ortaokulu’nu 4-1 mağlup ederek erkekler finalinde şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

BAŞARIYI, İSKELE BELEDİYE BAŞKANI HASAN SADIKOĞLU İLE PAYLAŞTILAR

SPORCULARIN İMZASINI TAŞIYAN 10 NUMARALI FORMAYI HEDİYE ETTİLER

SADIKOĞLU: GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARIMIZA DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

İskele’yi gururlandıran, her birimizin göğsünü kabartmayı başaran çocuklar, Bekirpaşa Lisesi Orta Bölümü öğrencileri, elde ettikleri bu önemli başarıyı, kendilerine maddi- manevi destekte bulunan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile paylaştılar. Kupalarıyla birlikte gelen çocuklar, Okul Müdürü Ergin Ersoy ile birlikte imzaladıkları 10 numaralı formayı ise İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na armağan ettiler. 

Başkan Sadıkoğlu, büyük bir başarıya imza atan çocukları makamında ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Eğitime ve tabii ki gençlere yatırımın geleceğe yatırım olduğu düşüncesinden hareketle İskele Belediyesi olarak desteklerinin devam edeceğini söyledi. Bekirpaşa Lisesi Müdürü başta olmak üzere takıma inanan herkesi tebrik eden Başkan Sadıkoğlu, Bekirpaşa Lisesi Futsal Takımına da başarılarının devamını diledi. 

Bekirpaşa Lisesi Erkek Futsal Takımına, iskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaretinde Okul Müdürü Ergin Ersoy, Müdür Muavini Ayşe Bayırlı ile Beden Eğitimi Öğretmeni Salim Tayançlı öncülük ederken, Okul Aile Birliği Başkanı Ercüment Evlat da çocukları yalnız bırakmadı.

Okunma 755 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli