İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cuma, 29 Nisan 2022 00:00

ÇOCUKLAR YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

279300588 3888769958014204 4625354565063901167 nÇOCUKLAR YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

1461 İSKELE TRABZONSPOR AKADEMİSİ BAŞARISINI BAŞKAN SADIKOĞLU İLE PAYLAŞTI
SADIKOĞLU: “TÜM ÇOCUKLARI SEVGİYLE KUCAKLIYORUM”
İskele’mizin çocuk ve gençlerine değer veren, saygılı ve çalışkan çocuklar yetiştirmek için mücadele eden 1461 İskele Trabzonspor Akademi, katıldığı, ‘Tüm Çocuklar Birinci’ Futbol şenliğinde İskele’mizi başarıyla temsil etti. Katıldıkları her platformda adından övgüyle söz ettiren 1461 İskele Trabzonspor Akademisi, şölende elde ettiği başarısını da İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile paylaştılar. Hem elde ettikleri kupayı Başkan Sadıkoğlu ile paylaşan 1461 İskele Trabzonspor Akademisi Koordinatörü aynı zamanda çocukların hocası Zafer Kuş ile Akademi Sorumlusu Fatma Kuş, çocuklar adına yapılan teşekkür plaketini de Başkan Sadıkoğlu’na taktim ettiler.
Dumlupınar Akademi’nin düzenlediği ‘Tüm Çocuklar Birinci’ Futbol şölenine 5-10 yaş grubunda katılan 1461 İskele Trabzonspor Akademisi, elde ettikleri 2.’lik ve 4.lük kupasını, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile paylaştı. Çocuklar adına hazırlanan teşekkür plaketini de makamında ziyaret ettikleri İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na taktim ettiler. Çocuklarla çocuk olan, İskele ve köylerindeki tüm çocukları kucaklamasıyla ailelerden büyü takdir gören Akademi Koordinatörü Zafer Kuş ziyaretteki konuşmasında akademilerine yaptığı maddi ve manevi katkılardan dolayı Başkan Sadıkoğlu’na hem akademi hem de çocuklar adına teşekkür etti.
SADIKOĞLU: “TÜM ÇOCUKLARI SEVGİYLE KUCAKLIYORUM”
1461 İskele Trabzonspor Akademisi’nin başarılarıyla her zaman iftihar ettiğini belirten İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, sağlıklı, bilinçli ama en önemlisi saygılı çocuklar yetiştirdiği için 1461 İskele Trabzonspor Akademi Koordinatörü Zafer Kuş’a teşekkür etti. Sporun önemine de dikkat çeken Başkan Sadıkoğlu, çocukların kötü alışkanlıklardan uzak bir hayat sürmesi için bu tür spor faaliyetlerinin daha da değer kazandığının altını çizdi. İskele Belediyesi olarak desteklerinin süreceğinin de ifade eden Başkan Sadıkoğlu,
1461 İskele Trabzonspor Akademisi’ne çalışmalarında başarılar diledi, kendisine teşekkür plaketi yaptıran tüm çocukları sevgiyle kucakladığını söyledi.
Okunma 730 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli