İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Salı, 24 May 2022 00:00

SAĞLIK BAKANLIĞI DENİZ SUYU TAHLİL SONUÇLARINI AÇIKLADI

FB IMG 1653407952802

 

SAĞLIK BAKANLIĞI DENİZ SUYU TAHLİL SONUÇLARINI AÇIKLADI

İSKELE BELEDİYESİ HALK PLAJI, MÜKEMMEL KALİTE SINIFINDA YER ALDI

SADIKOĞLU: “VATANDAŞLARIMIZ DENİZLERE GÖNÜL RAHATLIĞIYLA GİREBİLİR”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, bu sabah (24 Mayıs) katıldığı BRT Canlı yayınında Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan deniz suyu analiz sonuçlarına değindi. İskele Belediyesi Halk Plajı’nın da mükemmel kalite sınıfında yer aldığını ifade eden Başkan Sadıkoğlu, vatandaşların gönül rahatlığıyla denize girebileceğini belirtti. 

Forbes Dergisi’nde en güzel sahile sahip bölge olarak nitelendirilen İskele, yerli ve yabancı, 7’den 70’e herkesin 4 mevsim tercihi olmaya devam ediyor. Havaların ısınması ile birlikte deniz sezonunun başladığı İskele’de, deniz suyu da ısındı. Isınması ile birlikte akıllara gelen ‘acaba deniz suyu temiz mi’ sorusu yanıt buldu. Sağlık Bakanlığı, deniz suyu analiz sonuçlarını yayınladı. Bakanlık birçok deniz suyu gibi İskele Belediyesi Halk Plajı’nın deniz suyunu da analiz etti, sonuçlarda İskele, mükemmel kalite sınıfında yer aldı. Konu İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun da gündemindeydi. Bu sabah BRT’de yayınlanan Sabah Haber’e İskele Belediyesi Halk Plajı’ndan canlı yayınla Aydan Aslan’a konuk olan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi Halk Plajı’nda deniz sezonunun başladığını, hazırlıkların da tamamlanmak üzere olduğunu belirtti. Deniz suyu analizinde İskele Belediyesi Halk Plajı’nın mükemmel kalite sınıfında yer almasının kendilerini şaşırtmadığını ifade eden Başkan Sadıkoğlu, vatandaşların, denize, gönül rahatlığıyla girebileceğini söyledi. Başkan Sadıkoğlu ayrıca rutin olarak ayda bir, deniz suyunu tahlil yaptıracaklarını da sözlerine ekledi. 

“İSKELEMİZİN ÇEKİM MERKEZİ, SAHİLİMİZ”

Başkan Sadıkoğlu, konuşmasında İskele’nin çekim merkezinin sahilleri olduğunu da belirtti, devamında şunlar yer verdi: “İskelemizin çekim merkezi; 2.5 km’lik İskele Belediyesi Halk Plajı, toplamda ise 12km’lik sahilimizdir. Ayrıca kentimizin temizliği, huzuru ve güvenirliliği de bunlara katkı sağlıyor. Bölgede yatırımcılarımızın yapmış olduğu kaliteli güzel yerleşim yerleri, sağladıkları olanaklar da İskele’mizin çekim merkezi olması adına önemli bir rol oynuyor. İskele Belediyesi olarak yaza hazırız. Sahillerimiz dolmaya başladı, sahil temizliğimiz yapıldı. Şezlonglarımız konuldu. Kamusal alanlarımızı korumaya ve sahip çıkmaya devam ediyoruz. Kalecik’teki sahil düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. “

Başkan Sadıkoğlu, sahillerin sürekli olarak İskele Belediyesi ekiplerince temizlendiğini ifade ettiği konuşmasında, çevreyi kirletenlere değindi. ‘Temizlik kültür meselesi, görgü işidir’ diyen Başkan Sadıkoğlu, ‘tek sıkıntımız çevreye atılan çöpler, çekirdek kabukları. Belirli başlı kişilerin çevreye karşı duyarsızlığıdır. Çevre bilinci ve temizlik anlayışı çocuk yaşlarda kazanılır’ dedi.

Okunma 802 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli