İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cuma, 19 Ağustos 2022 00:00

EKİBİMİZ ÇANAKKALE’DE

FB IMG 1660907089741

 

EKİBİMİZ ÇANAKKALE’DE

İSKELE BELEDİYESİ HALK DANSLARI TOPLULUĞU, TROYA HALK DANSLARI FESTİVALİ’NE KATILIYOR

AÇILIŞ KORTEJİNE KATILAN EKİBİMİZ İLK GÖSTERİSİNDE BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Uluslararası arenada ay yıldızlık bayrağımızı başarıyla dalgalandıran İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Türkiye’deki festivallerin de aranan ekiplerinden oldu. Ekibimiz, davet üzerine gittiği Çanakkale’de, Uluslararası 10. Troya Halk Dansları Festivali’ne katıldı. Açılış kortejine katılarak barağımızı dalgalandıran ekibin, ilk gösterisi de büyük alkış aldı.

İSKELE BELEDİYESİ HALK DANSLARI TOPLULUĞU, TROYA HALK DANSLARI FESTİVALİ’NE KATILIYOR

10 ülkeden 14 halk dansları topluluğunun katıldığı, Çanakkale Uluslararası 10. Troya Halk Dansları Festivali dün (18 Ağustos) akşam düzenlenen kortej yürüyüşü ile başladı. 

Çanakkale Folklor Araştırma Derneği ve Gençlik Spor Kulübü (ÇAFAD) tarafından düzenlenen, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yanı sıra 8 ülkenin daha katıldığı festivalin açılış gösterilerini Çanakkale halkının yanı sıra Çanakkale’de turist olarak bulunan çok sayıda kişi izledi. 

AÇILIŞ KORTEJİNE KATILAN EKİBİMİZ İLK GÖSTERİSİNDE BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Özlem Kadirağa öncülüğündeki İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun festival açılışındaki gösterisi ilgiyle izlendi. Yaklaşık 10 dakika süren gösteri, izleyenler tarafından büyük alkış aldı. Gösteri sonunda festival komitesi tarafından İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Yönetmeni Özlem Kadirağa’ya, festivale yaptıkları katkıdan dolayı, teşekkür plaketi verildi. 

EKİBİMİZ ÇANAKKALE’DE

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş tarafından düzenlenen açılış kokteyline de katılan Özlem Kadirağa, burada, Ak Parti Çanakkale Milletvekilleri Bülent Turan, Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Belediye Başkan Vekili İrfan Mutluay

Çanakkale Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ve Çanakkale Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz’la bir araya geldi.

Okunma 694 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli