• 4. KÜLTÜRLERİN KAYNAŞMASI ETKİNLİĞİ 4 EYLÜL PAZAR GÜNÜ STANT KURACAKLAR İÇİN KURALAR ÇEKİLDİ, YERLER BELİRLENDİ
Pazar, 28 Ağustos 2022 00:00

IMG 20220828 WA0023

4. KÜLTÜRLERİN KAYNAŞMASI ETKİNLİĞİ 4 EYLÜL PAZAR GÜNÜ

STANT KURACAKLAR İÇİN KURALAR ÇEKİLDİ, YERLER BELİRLENDİ

Özlemle ve büyük bir heyecanla beklenen bu yıl 4 Eylül Pazar günü saat 10.30’da başlayıp gün boyu sürecek İskele Belediyesi 4. Kültürlerin Kaynaşması etkinliği için stant kuracaklar için kuralar çekildi. Noter İldeniz Elbasan huzurunda gerçekleşen ve bazı stant sahiplerinin de katıldığı kura çekimi sonucunda hangi standın nerede ve hangi sırada yer alaca belli oldu. Stantları gösteren kroki de hazırlandı.