İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • BAŞKAN’DAN ‘ZAFER’ MESAJI İSTİKLAL MARŞI İLE SESLENDİ
Pazartesi, 29 Ağustos 2022 00:00

BAŞKAN’DAN ‘ZAFER’ MESAJI İSTİKLAL MARŞI İLE SESLENDİ

FB IMG 1661766162452

 

BAŞKAN’DAN ‘ZAFER’ MESAJI 

İSTİKLAL MARŞI İLE SESLENDİ: “BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM, HÜR YAŞARIM”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında İstiklal Marşı’ndan bir dörtlüğe yer veren Başkan Sadıkoğlu, ‘ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım’ dedi. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da rahmet ve minnetle anan Başkan Sadıkoğlu, mesajında şunlara yer verdi: “Asırlardır hür yaşayan ve tarihi zaferlerle dolu Türk milletinin; kahramanlık destanı olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı ülkemizde büyük bir coşkuyla kutluyor olmanın huzurunu ve gururunu yaşıyorum. “Türk Ordusu tarafından kazanılan bu şanlı zaferin ülkemize de ilham kaynağı olmuş, 20 Temmuz Mutlu Barış Harekatı’nda bizler de aynı duyguları yaşamıştık.

Bu sebeptendir ki, milletimiz bu zaferlerle, milli hâkimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini sonsuza kadar da var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bize armağan eden İstiklâl mücadelemizin bütün kahramanlarını; minnet ve şükranla anıyor, Türk Ulusunun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun. Ne mutlu TÜRKÜM diyene! “

Okunma 696 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli