Perşembe, 01 Eylül 2022 00:00

EKİBİMİZ, HATAY’DA, ZAFER COŞKUSUNA ORTAK OLDU

EKİBİMİZ, HATAY’DA, ZAFER COŞKUSUNA ORTAK OLDU
İSKELE BELEDİYESİ YILDIZLAR HALK DANSLARI TOPLULUĞU, ANTAKYA SERİNYOL’DA ‘ZAFER ŞENLİĞİ’NE KATILDI
EKİBİMİZ, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖREN PROGRAMI’NDA DA SAHNE ALDI
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI MECLİS ÜYELERİMİZİ VE EKİBİMİZİ MAKAMINDA AĞIRLADI
İskele Belediyesi Yıldızlar Halk Dansları Topluluğumuz, bu kez de Defne Belediyesi’nin daveti üzerine gittiği Hatay’da, Halk dansları Zafer şenliğinde ülkemizi başarıyla temsil etti. 29 Ağustos gecesi Hatay’ın Antakya İlçesi’nde bulunan Serinyol bölgesinde düzenlenen şenlikte sahne alan ekibimizin gösterisi büyük alkış aldı. Meclis Üyelerimiz İsmail Y. Osum ve Eray Göksan ile İskele Belediyesi Kültür Sanat ve Dışilişkiler Danışmanı aynı zamanda İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Yönetmeni Özlem Kadirağa’nın da eşlik ettiği ekibimiz, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel tarafından da makamında ağırlandı.
İSKELE BELEDİYESİ YILDIZLAR HALK DANSLARI TOPLULUĞU, HATAY’DA ‘ZAFER ŞENLİĞİ’NE KATILDI
İskele Belediyesi Yıldızlar Halk Dansları Topluluğu, Hatay Valiliği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlediği Zafer Şenliği’ne katıldı. 29 Ağustos’ta Antakya İlçesi’ne bağlı Serinyol bölgesinde düzenlenen, Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Dansları Ekibinin de katıldığı Halk dansları Zafer Şenliği’nde bayrağımızı gururla ve Zafer Coşkusuyla dalgalandıran ekibimizin sahne performansı çok beğenildi, gösteri sonunda büyük alkış aldılar.
EKİBİMİZ, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖREN PROGRAMI’NDA DA SAHNE ALDI
İskele Belediyesi Yıldızlar Halk Dansları Topluluğu, yine Hatay Valiliği tarafından 30 Ağustos’ta düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı tören programına da katıldı. Kortej yürüyüşüne katılan ekibimizin buradaki gösterisi yine büyük alkış aldı.
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI MECLİS ÜYELERİMİZİ VE EKİBİMİZİ MAKAMINDA AĞIRLADI
Defne Belediyesi tarafından alınan davet üzerine Hatay’a giden, aralarında Meclis Üyelerimiz İsmail Y. Osum ve Eray Göksan ile İskele Belediyesi Kültür Sanat ve Dış ilişkiler Danışmanı aynı zamanda İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Yönetmeni Özlem Kadirağa’nın da eşlik ettiği Halk Dansları ekibimizden 2 dansçımız, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel tarafından da makamında ağırlandı. İskele Belediye Başkanı Sayın Hasan Sadıkoğlu’nun selam ve saygılarını ileten Meclis Üyelerimiz, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’e misafirperverliklerinden ötürü teşekkürlerini sundular.