İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazartesi, 05 Eylül 2022 00:00

İSKELE, KÜLTÜRLERİN BULUŞMASINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

FB IMG 1662405559485

 

İSKELE, KÜLTÜRLERİN BULUŞMASINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

İskele Belediyesi’nin, pandemiden dolayı 3 yıl ara verdiği Kültürlerin Kaynaşması Etkinliğinin 4.'sü dün (4 Eylül) gerçekleşti. Sabah 10.30’da resmi açılışla birlikte başlayan etkinlik gece geç saatlere kadar devam etti. Farklı kültürlerin, o kültüre ait el emeği göz nuru eserlerin yanı sıra yiyecek ve içeceklerin de meraklılarıyla buluştuğu 4. Kültürlerin Kaynaşması Etkinliğinde kurulan 200’e yakın stant büyük ilgi gördü. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da etkinlik süresince tüm stantları gezerek, etkinliğe yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür etti. Etkinlikte, Halk Dansları, modern dans gösterileri, konserler ve çocuk eğlencesi gün boyu devam etti. 

4. KÜLTÜRLERİN KAYNAŞMASI ETKİNLİĞİ, GECE GEÇ SAATLERE KADAR DEVAM ETTİ

İskele Belediyesi’nin bu yıl 4.’sünü düzenlediği Kültürlerin Kaynaşması Etkinliği, 3 yıl aranın ardından bir kez daha KKTC’deki kültürleri İskele’de buluşturdu. Ülkemiz kültürünün yanı sıra, Türkiye’den gelerek ülkemizi vatan bilenlerin yanı sıra dünyanın birçok noktasından yine İskele’ye gerek yaşamlarını sürdürenlerin kültürlerinin yer aldığı etkinliğe, ada genelinde yaşayan farklı kültürlere, özelde İskele, genelde ise Girne’den Lefkoşa’ya, Güzelyurt’tan Dipkarpaz’a, Gazimağusa’dan Lefke’ye, çok sayıda kişi büyük ilgi gösterdi. Sabah 10.30’da başlayıp ve gece yarısına kadar devam eden 4. Kültürlerin Kaynaşması Etkinliğinde çocuklar da kendileri için özel hazırlanan Çocuk Sokağı’nda gönüllerince eğlendi.

Okunma 529 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli