İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • İSKELE BELEDİYESİ SAĞLIK BİRİMİ’NİN HİZMET AĞI GENİŞLİYOR
Pazartesi, 19 Eylül 2022 00:00

İSKELE BELEDİYESİ SAĞLIK BİRİMİ’NİN HİZMET AĞI GENİŞLİYOR

307003321 4014117212146144 9017751061756595454 n

 

İSKELE BELEDİYESİ SAĞLIK BİRİMİ’NİN HİZMET AĞI GENİŞLİYOR
EVDE SAĞLIK HİZMETİNDEN KAPLICA, MERSİNLİK, TUZLUCA VE KİLİTKAYA DA YARARLANACAK
SAĞLIK BİRİMİ, VERİ TABANI OLUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI
SADIKOĞLU: “ÇÜNKÜ HİZMET GÖNÜL İŞİDİR”
YENİ KAYITLAR, 0 548 810 12 53 NUMARALI TELEFONDAN YAPILABİLECEK
KAPLICA, MERSİNLİK, TUZLUCA VE KİLİTKAYA’YA EN KISA SÜREDE HİZMET VERİLMEYE BAŞLANACAK
İSKELE BELEDİYESİ SAĞLIK BİRİMİ, İSKELE VE 22 KÖYÜNDE EVDE SAĞLIK HİZMETİ VERMİŞ OLACAK
İskele ve 17 köyüne, 8 yıldır verdiği evde sağlık hizmeti ile büyük taktir gören İskele Belediyesi Sağlık Birimi’nin hizmet ağı genişliyor. Lakin bundan böyle İskele ile birlikte 17 değil 21 köye hizmet verecek. İskele Belediyesi’ne bağlanan Kaplıca, Mersinlik, Tuzluca ve Kilitkaya köylerinde yaşayan vatandaşlar da bundan böyle evde sağlık hizmetinden yararlanabilecek. Vakit kaybetmeden söz konusu köy muhtarları ile iletişime geçen Sağlık Birimi, veri tabanı oluşturmak için çalışma başlattı.
KAPLICA, MERSİNLİK, TUZLUCA VE KİLİTKAYA’YA EN KISA SÜREDE HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK
İskele ve 17 köyü gibi İskele Belediyesi’ne yeni bağlanan Kaplıca, Mersinlik, Tuzluca ve Kilitkaya köylerinde yaşayan özel gereksinimli, Sosyal yardım maaşı alan ve 65 yaş ve üstü kişiler İskele Belediyesi Sağlık Birimi’nin sunduğu evde sağlık hizmetinden yararlanabilecek.
Physioart Fizik Tedavi Rehabilitasyon ve Sağlık Kliniği ile 8 yıldır işbirliğini sürdüren İskele Belediyesi Sağlık Birimi; hemşirelerimizin yanı sıra Fizyoterapist, Diyetisyen ve Psikolog desteği ile özel gereksinimli, Sosyal yardım maaşı alan ve 65 yaş ve üstü kişilere evlerinde evde sağlık hizmeti veriyor. 65 yaşına giren vatandaşlar da dahil diğer kriterlere sahip kişiler de kayıt yaptırmak için 0 548 810 12 53 numaralı telefondan Gamze Hemşiremize ulaşabilecekler.
Fizyoterapist, Diyetisyen ve Psikoloğun yanı sıra hemen hemen her gün bir köye giderek burada hizmet veren İskele Belediyesi Sağlık Birimi hemşirelerimizin sunduğu hizmetler arasında ise
❗️Ateş ölçümü
❗️Tansiyon ölçümü
❗️Nabız ölçümü
❗️Oksijen ölçümü
❗️Şeker ölçümü
❗️Hasta Bakımı (Doktor onayıyla)
❗️Hasta yatak yarası pansumanı (Doktor onayıyla)
bulunuyor.
SADIKOĞLU: “ÇÜNKÜ HİZMET GÖNÜL İŞİDİR”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da konuyla ilgili açıklamasında, İskele Belediyesi Sağlık Birimi’nin de ‘hizmet gönül işidir’ anlayışıyla hareket ettiğini, bu prensiple de gidilmedik köy, çalınmadık kapı bırakmadıklarını hatırlattı. 8 yıldır İskele ve 17 köyüne, özel gereksinimli, Sosyal yardım maaşı alan ve 65 yaş ve üstü kişilere hizmet sunduklarını ifade eden Başkan Sadıkoğlu, bu kriterlerin Kaplıca, Mersinlik, Tuzluca ve Kilitkaya köylerinde yaşayan vatandaşlar için de geçerli olacağını belirtti. Bu köylerde yaşayan vatandaşlarla önümüzdeki günlerde buluşacaklarının da altını çizen Başkan Sadıkoğlu, evde sağlık hizmeti gibi diğer tüm hizmetleri de aynı hassasiyetle, en kısa sürede vermeye başlayacaklarını söyledi.
Okunma 707 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli