İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • İSKELE BOĞAZ PARK ALANI’NIN İSMİ İSKELE BELEDİYESİ DR. FAZIL KÜÇÜK PARKI OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ
Çarşamba, 05 Ekim 2022 00:00

İSKELE BOĞAZ PARK ALANI’NIN İSMİ İSKELE BELEDİYESİ DR. FAZIL KÜÇÜK PARKI OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ

FB IMG 1664959210945

 

İSKELE BOĞAZ PARK ALANI’NIN İSMİ İSKELE BELEDİYESİ DR. FAZIL KÜÇÜK PARKI OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ

MECLİS KARARI İLE İSMİ DEĞİŞTİRİLEN PARK VE LİDERİMİZİN ANITI 7 EKİM’DE AÇILACAK

BAŞKAN SADIKOĞLU, AÇILIŞA, TÜM HALKI DAVET ETTİ 

Yerli ve yabancı turistler tarafından 365 gün boyunca ziyaret edilen İskele Boğaz Park Alanı, bundan böyle yeni ve daha anlamlı adıyla, misafirlerini ağırlayacak. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu başkanlığında 11 Aralık 2020’deki Meclis toplantısında alınan kararla, Kıbrıs Türk Halkının özgürlük ve varoluş mücadelesi lideri Dr. Fazıl Küçük’ün adının verildiği İskele Belediyesi Dr. Fazıl Küçük Parkı ve parkın içine konumlandırılan Dr. Fazıl Küçük Anıtı’nın resmi açılışı 7 Ekim Cuma günü saat 10.30’da düzenlenecek törenle yapılacak.  

MECLİS KARARI İLE İSMİ DEĞİŞTİRİLEN PARK VE LİDERİMİZİN ANITI 7 EKİM’DE AÇILACAK

İskele Boğaz Parkı’nın adı İskele Belediyesi Meclisinin oybirliği ile aldığı karar doğrultusunda İskele Belediyesi Dr. Fazıl Küçük Parkı olarak değiştirildi. Kıbrıs Türk Halkının özgürlük ve varoluş mücadelesinin unutulmaz Lideri Dr. Fazıl Küçük’ün adının ölümsüzleştirileceği parkta aynı zamanda Dr. Fazıl Küçük’ün anıtı da yer alacak. Sanatçı Serhat Selışık tarafından yapılan anıtın açılışı da 7 Ekim Cuma günü saat 10.30’daki park açılışıyla birlikte yapılacak. 

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da 7 Ekim’de gerçekleşecek Dr. Fazıl Küçük Parkı ve Anıtı’nın açılışa tüm halkı daveFB IMG 1664959210945t etti.

Okunma 732 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli