Cuma, 14 Ekim 2022 00:00

FB IMG 1665756696226

ÜCRETSİZ CUMA PAZARI SERVİSLERİ YENİDEN BAŞLIYOR

PANDEMİ DOLAYISIYLA ARA VERİLEN SERVİSLERİN İLK SEFERİ YARIN

SADIKOĞLU: “HALKIMIZIN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRIYORUZ”

ENGELSİZ ULAŞIM ARACI İSE SEFERİNE 21 EKİM’DE BAŞLAYACAK

İskele Belediyesi’nin 2015 yılında ilk kez uygulamaya koyduğu ücretsiz Cuma Pazarı servisleri, pandemi nedeniyle verilen aranın ardından yarın (14 Ekim) yeniden başlıyor. İskele Belediyesi’ne bağlı köylerde yaşayan vatandaşların, Cuma Pazarına ulaşımlarının yanı sıra İskele’deki işlerini yapmalarına olanak sağlayacak seferler, vatandaşlara rahat bir nefes aldıracak.

Yine İskele Belediyesi bünyesinde bulunan Engelsiz Ulaşım Aracı da Cuma Pazarı servislerine başlayacak. Engelsiz Ulaşım aracının ilk seferi ise 21 Ekim’de olacak. Güzergahları ve sefer saatleri de önümüzdeki günlerde açıklanacak

14 Ekim Cuma günü itibari ile her hafta Cuma günü düzenlenecek seferlerin saatleri ve güzergahları ise şöyle;

I. SERVİS (Arif Ekşi – 0548 810 11 44)

09:00 – 11:00

SINIRÜSTÜ+AYGÜN+KUZUCUK+ÖTÜKEN+DOKTORLAR SİTESİ+ROYAL SUN

TOPÇUKÖY + ARDAHAN

II. SERVİS (Kemal Delibaş – 0548 810 11 61)

ALTINOVA+AĞILLAR+BOĞAZİÇİ

09:45 – 12.30

BOĞAZ+BOĞAZTEPE+KALECİK+KURTULUŞ+ERGAZİ+TURNALAR+YARKÖY

SADIKOĞLU: “HALKIMIZIN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRIYORUZ”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da konuyla ilgili açıklamasında ilk seferine 14 Ağustos 2015 yılında başladıkları ücretsiz Cuma pazarı servilerinin vatandaşların işini kolaylaştırdığını söyledi. Pandemi nedeniyle zoraki ara verdikleri servislerin yeniden başlayacak olmasının bölge halkı tarafından sevindirici bir gelişme olduğunu da ifade eden Başkan Sadıkoğlu, İskele’ ye ve özellikle Cuma Pazarı’na gitmek isteyip de çeşitli nedenlerden ötürü gidemeyen köy halkına, kolaylık sağlamanın kendilerini de mutlu ettiğini vurguladı. Başkan Sadıkoğlu, verilen aranın ardından yarın yeniden başlayacak Cuma Pazarı servislerinin bölge halkına hayırlı olmasını diledi.