İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Çarşamba, 19 Ekim 2022 00:00

İSKELE VE KÖYLERDE ASFALT DÖKÜM ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

FB IMG 1666197406626

 

 

İSKELE VE KÖYLERDE ASFALT DÖKÜM ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

İSKELE MERKEZDE YAKLAŞIK 2 BİN TON ASFALT DÖKÜLDÜ

KÖYLERDE DE ASFALT DÖKÜM ÇALIŞMASI BAŞLAYACAK

SOKAK VE CADDELERDE YIPRANAN YOLLAR, YENİLENİYOR

SADIKOĞLU: ASFALT DÖKÜM ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK

İskele Belediyesi, İskele Merkezde toplamda yaklaşık 2 bin tonu bulan asfalt dökümüne devam ediyor. İskele’nin birçok noktasında zamanla aşınan yollarda gerçekleştirdiği asfalt çalışması ile vatandaşların gidecekleri yerlere daha sağlıklı ulaşmasını sağlayan İskele Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirme konusunda çaba sarf ediyor. 

SOKAK VE CADDELERDE YIPRANAN YOLLAR, YENİLENİYOR

İskele Belediyesi, yaklaşık 2 haftadır, İskele Merkezde, asfalt döküm çalışması gerçekleştiriyor. Dt. Temel Zeki Caddesi’nde başlayan ve 666 ton asfalt döküm çalışması gerçekleştiren İskele Belediyesi aynı cadde üzerinde 3384 metrekare de trimer (eski asfaltı kemirme) işlemi yaptı. 

Şht. Özdemir Ziynettin Sokak, Şht. Ahmet Mehmet Sokak ve Şht. Hasan Tahsin Sokak’a 528 ton asfalt döken İskele Belediyesi yine bu 3 sokak üzerinde 3512 metrekare alanda kaplama işlemi yaptı. 

Şht. Necmi Ali Sokak, Şht. Şaban Ömer Sokak, Dr. Orhan Müderrisoğlu Caddesi üzerine de 324 ton asfaltlama çalışması yapan İskele Belediyesi, 2250 metrekare de trimer (eski asfaltı kemirme) işlemi yaptı. 

İskele ve köylerinde yaşayan vatandaşların, daha sağlıklı yollarda seyahat etmeleri için asfalt döküm çalışmalarına hız veren İskele Belediyesi, asfalt dökülecek sokak ve caddelere yenilerini de ekleyecek. 

SADIKOĞLU: ASFALT DÖKÜM ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK

İskele ve 17 köyünde yaşayan vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için şahsının ve İskele Belediyesi’nin tüm birimlerinin canla başla çalıştığını ifade eden İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele Merkezde süren asfalt döküm işleminin, devam edeceğini söyledi. Özellikle vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirdiklerini ve bu değerlendirme neticesinde asfalt döküm çalışmalarına başladıklarının altını çizen Başkan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi olarak, İskele ve köylerinin her noktasında ulaşımı rahatlatmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi. Başkan Sadıkoğlu, yaklaşık 2 haftada 2 bin ton asfalt döküldüğünü de belirterek, asfalt döküm çalışmaları süresince, özellikle araç sürücülerine ve hane sahiplerine göstermiş oldukları anlayıştan dolayı teşekkür etti.

Okunma 593 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli