İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Perşembe, 27 Ekim 2022 00:00

İSKELE’DE FARKINDALIK YARATILDI

313171922 4054311458126719 6602794046955015996 n

 

İSKELE’DE FARKINDALIK YARATILDI
PINK DAY ETKİNLİĞİ İLE MEME KANERİNE DİKKAT ÇEKTİLER
DR. ORHAN MÜDERRİSOĞLU İSKELE SAĞLIK MERKEZİ ÖNÜNDEKİ DURAK VE YAYA GEÇİDİ YENİDEN DÜZENLENDİ
İSKELE BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ ETKİNLİĞİ, KHYD DE DESTEKLEDİ
SADIKOĞLU: “ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR”
İskele Belediyesi tarafından 25 Ekim Salı günü düzenlenen Pink Day etkinliği bir kez daha farkındalık yarattı. Meme Kanserine dikkat çekmek için düzenlenen, Dr. Orhan Müderrisoğlu İskele Sağlık Merkezi önünde başlayıp Ecevit Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde son bulan etkinliğe İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun yanı sıra, meclis üyeleri, İskele Belediyesi Sağlık Birimi, bazı köy muhtarları, Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail, İskele Bölge Gönüllüleri Başkanı Ersin Nizam, okullar, kurum, kuruluş ve dernekler ile vatandaşlar da destek verdi. Pandemiden sonra ilk kez düzenlenen Pink Day etkinliğinde farkındalık için yüründü, pembe renkli kıyafetler ve balonların yanı sıra Dr. Orhan Müderrisoğlu İskele Sağlık Merkezi önünde bulunan durak Sağlık Durağı olarak adlandırıldı yine orada bulunan yaya geçidi de Meme Kanserine dikkat çekmek için yeniden düzenlendi. Yürüyüş boyunca taşınan pankartlarda da Meme Kanserine dikkat çekildi. İskele Belediyesi tarafından İskele ve köylerinden temin edilen ikinci el giysiler de Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışlandı.
PINK DAY ETKİNLİĞİ İLE MEME KANERİNE DİKKAT ÇEKTİLER
Her yıl 1-31 Ekim tarihleri arasında Meme Kanserine dikkat çekmek için bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapan İskele Belediyesi, pandemi nedeniyle zoraki ara verilen Pink Day etkinliğini bu yıl gerçekleştirdi. İskele Belediyesi tarafından düzenlenen Kanser Hastalarına Yardım Derneği ile İskele Bölge Gönüllüleri tarafından desteklenen etkinliğe okullar, kurum, kuruluş ve dernekler ile vatandaşlar da destek verdi.
DR. ORHAN MÜDERRİSOĞLU İSKELE SAĞLIK MERKEZİ ÖNÜNDEKİ DURAK VE YAYA GEÇİDİ YENİDEN DÜZENLENDİ
İskele Belediyesi tarafından düzenlenen ve Dr. Orhan Müderrisoğlu İskele Sağlık Merkezi önünde başlayan Pink Day etkinliği kapsamında Sağlık Merkezi önünde bulunan durak ve yaya geçidi de Meme Kanserine dikkat çekmek için yeniden düzenlendi. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Sağlık Merkezi önünde bulunan yaya geçidini Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail ve İskele Bölge Gönüllüleri Başkanı Ersin Nizam ile birlikte pembeye boyadı.
SADIKOĞLU: “ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR”
Etkinlikte konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, bir kez daha erken teşhisin önemine dikkat çekti. Erken teşhisle meme kanserinin yüzde 95 oranında tedavi edilebildiğini hatırlatarak, bu konuda toplumsal bilinç oluşturulması gerektiğini ifade eden Başkan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi olarak farkındalık yaratmak adına bu tür etkinliklere önem verdiklerinin altını çizdi. Sadıkoğlu, belediye olarak sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem verdiklerini ve bu bilinçle hareket ettiklerini de belirtti. Kanser Hastalarına Yardım Derneği ile her zaman iş birliği içerisinde olduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Sadıkoğlu, KTHY Başkanı Raziye Kocaismail ile İskele Bölge Sorumlusu Ersin Nizam’a kanser hastaları için verdikleri mücadeleden ötürü de teşekkür etti.
KOCAİSMAİL: “İSKELE BELEDİYESİ HER ZAMAN FARKINDALIK YARATIYOR”
Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail ise kanser tedavisinde tek başına başarıya ulaşmanın zorluğuna vurgu yaparak, duyarlılık, sevgi ve moralin kanser tedavisindeki önemine değindi. İskele Belediyesi’nin her zaman Pink Day etkinliği ile büyük bir farkındalık oluşturduğunu ifade etti.
Okunma 598 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli