İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cumartesi, 29 Ekim 2022 00:00

1.BAL FESTİVALİ

FB IMG 1667063898926

 

1.BAL FESTİVALİ YARIN 

İSKELE BELEDİYESİ’NİN EV SAHİPLİĞİNDEKİ FESTİVAL TOPÇUKÖY’DE GERÇEKLEŞECEK

SADIKOĞLU: “ARI, İNSAN YAŞAMI İÇİN ÇOK BÜYÜK DEĞER”

ETKİNLİK SAAT 10.00’DA BAŞLAYIP, GÜN BOYU DEVAM EDECEK

ARI VE ARININ MUCİZEVİ ÜRÜNLERİ 1.TOPÇUKÖY BAL FESTİVALİ’NDE YER ALACAK

Düzenlediği etkinlik ve festivallerle farkındalık oluşturarak 7’den 70’e herkesin beğenisini kazanan İskele Belediyesi bu kez insan yaşamı için çok büyük değere sahip arıyı konu alacak. İskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl ilk kez gerçekleşecek Topçuköy Bal Festivali’nde arı ve arının mucizevi ürünlerine dikkat çekilecek. İskele Belediyesi 1. Topçuköy Bal Festivali 30 Ekim Pazar günü saat 10.00’da başlayıp gün boyu devam edecek. 

İSKELE BELEDİYESİ’NİN EV SAHİPLİĞİNDEKİ FESTİVAL TOPÇUKÖY’DE GERÇEKLEŞECEK

Arı ve arının mucizevi ürünleri; bal ve daha birçok ürünün yer alacağı 1. Bal Festivali, İskele Belediyesi’ne bağlı Topçuköy’de gerçekleşecek. Protokolün katılımıyla açılışı gerçekleşecek, arıya dair birçok ürünün bulunacağı festivalde yöresel lezzetler ve el sanatlarını barındıran stantlar da yer alacak. Çocuklar için etkinliklerin de olacağı festivalde halk dansları gösterilerinin yanı sıra Retro Çalgıcıları da konser verecek

SADIKOĞLU: “ARI, İNSAN YAŞAMI İÇİN ÇOK BÜYÜK DEĞER”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da tüm halkı bu yıl ilki gerçekleşecek İskele Belediyesi 1. Topçuköy Bal Festivali’ne davet etti. Arının insan yaşamı için çok büyük değer teşkil ettiğine dikkat çeken Başkan Sadıkoğlu, Einstein’ın ‘eğer arılar yeryüzünden kaybolursa insanın sadece 4 yıl ömrü kalır’ sözünü hatırlattı. Bu festivalde de amaçlarının arı ve arının mucizevi ürünlerini halkla buluşturmak olduğunu belirten Başkan Sadıkoğlu, arıcılıkla uğraşan herkesi selamladı, çok özel ve meşakkatli bir işle uğraştıklarını belirterek her birini ayrı ayrı tebrik etti.

Okunma 563 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli