İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • BAŞKAN SADIKOĞLU, İSKELE BELEDİYESİ’NE BAĞLANAN KÖYLERİ ZİYARET ETTİ
Perşembe, 03 Kasım 2022 00:00

BAŞKAN SADIKOĞLU, İSKELE BELEDİYESİ’NE BAĞLANAN KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

314002243 4061055260785672 9053388209886139622 n

 

BAŞKAN SADIKOĞLU, İSKELE BELEDİYESİ’NE BAĞLANAN KÖYLERİ ZİYARET ETTİ
SORUNLARI YERİNDE DİNLEYEN BAŞKAN SADIKOĞLU, NELER YAPILABİLECEĞİNİN İSTİŞARESİNİ YAPTI
SADIKOĞLU: “BİZ ŞİMDİ ÇOK DAHA GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ”
İskele Belediyesi, kendisine bağlanan Mersinlik, Kaplıca, Tuzluca ve Kilitkaya Köyleri için düğmeye bastı. İskele Belediyesi Proje Birimi söz konusu köylerde keşif yapmaya ve neler yapılabileceğini değerlendirmeye başladı. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da İskele Belediyesi’ne bağlanan köyleri ziyaret etti. Köy muhtarları ve köy halkıyla bir araya gelen Başkan Sadıkoğlu, ziyaretlerine ilişkin sosyal medya hesabından bir de açıklama yaptı, biz şimdi çok daha büyük bir aileyiz dedi.
Başkan Sadıkoğlu, açıklamasında şunlara yer verdi:
“Çok değerli halkım, bilindiği üzere, 25 Aralık’ta gerçekleşecek Yerel Seçimlere 18 Belediyeyle gidilme kararı alındı. Bu karar doğrultusunda İskele Belediyesi’ne bağlı köy sayısı da 22’ye yükseldi, ailemize; Mersinlik, Kaplıca, Tuzluca ve Kilitkaya Köyleri de dahil oldu. Hizmet Gönül İşidir prensibiyle 8 yıl önce 18 köyle çıktığım yola, 22 köyle devam edecek olmak beni hem çok mutlu ediyor hem de çok heyecanlandırıyor. İskele Belediyesi olarak söz konusu 4 köyümüzün ailemize katılmasıyla birlikte harekete geçtik. Proje birimimiz ve imar birimimiz vakit kaybetmeden keşiflerini yapmaya, söz konusu köylerimize neler yapılabileceğini değerlendirmeye başladı. Ben de bazı meclis üyesi arkadaşlarım ve çok kıymetli İskele Kaymakamım Ertuğrul Toroslu ile birlikte Kaplıca, Mersinlik, Tuzluca ve Kilitkaya Köylerimizi ziyaret ettik. Hem muhtarlarımızla hem de köy halkımızla bir araya geldik, en kısa sürede neler yapılabileceğini konuştuk, talepleri, şikayetleri yerinde dinledik. Bu vesileyle bizleri, ailenin yıllardır bir bireyiymiş edasıyla karşılayan Kaplıca, Mersinlik, Tuzluca ve Kilitkaya Köylerimize teşekkür ediyor, aramıza hoş geldiniz diyorum. Biz şimdi çok daha büyük bir aileyiz! “
Başkan Sadıkoğlu’na ziyaretlerinde İskele Kaymakamı Ertuğrul Toroslu ile İskele Belediyesi Meclis Üyeleri İldeniz Elbasan, İsmail Y. Osum, Eray Göksan, Çağlar Karadağ ile Halil Dericioğlu eşlik etti.
Okunma 553 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli