İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cuma, 04 Kasım 2022 00:00

HAKAN TAZEGÜL YENİ REKORUNA KOŞACAK!

313890653 4062006967357168 1118438147346390585 n

 

HAKAN TAZEGÜL YENİ REKORUNA KOŞACAK!
İSKELE BELEDİYESİ, HAKAN TAZEGÜL’ÜN HEYECANINA ORTAK OLACAK
SADIKOĞLU: “TAZEGÜL’ÜN YAŞATTIĞI GURUR PAHA BİÇİLMEZ”
Ülkemizin uzun mesafedeki Rekortmen Milli Atleti Hakan Tazegül, mevcut rekorunu korumak, ülkemizi gururlandırmak ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmak için 6 Kasım’da İstanbul yolcusu. Bölgemizin yetiştiği başarılı atlet Tazegül, İstanbul’da uluslararası statüde düzenlenecek İstanbul Maratonuna katılacak, 42 km koşacak.İskele Belediyesi de KKTC Atletizm Federasyonu ile işbirliğine gitti ve Hakan Tazegül’ün başarısını desteklemek için sponsor oldu. Milli Atlet de bu karar sonrası İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret ederek teşekkür etti.
SADIKOĞLU: “TAZEGÜL’ÜN YAŞATTIĞI GURUR PAHA BİÇİLMEZ”
Spora ve sporcuya her ne şartta olursa olsun destek veren, verdiği destekle de sporcuları yüreklendiren İskele Belediyesi, bölgemizin başarılı sporcusu, adını ülkemiz atletizmine altın harflerle yazdıran Milli Atlet Hakan Tazegül’ü destekleme kararı aldı. KKTC Atletizm Federasyonu ile iş birliğine giden İskele Belediyesi, Hakan Tazegül’ün tüm masraflarını karşılayacak. Hakan Tazegül’le görüşmesinde konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 42 kilometrelik rekoru elinde bulunduran Tazegül’ün, İstanbul Maratonu’nda da bu rekorunu koruyacağına, yeni bir rekora imza atacağına inanç belirtti. Tazegül’ün yaşattığı gurur paha biçilmez diyen Başkan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi olarak KKTC Atletizm Federasyonu ile iş birliğine gitmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, Tazegül’ü desteklemekten de gurur duyduklarını söyledi.
İSTANBUL MARATONU 6 KASIM PAZAR GÜNÜ SAAT (TSİ)09.00’DA
Ülkemizdeki 42 km’lik rekoru elinde bulunduran, 2014 yılında Hollanda’da düzenlenen yarışlarda da 42 km’lik rekoru kıran KKTC Atletizm Federasyonu Milli Atleti Hakan Tazegül, İstanbul Maratonu için de oldukça iddialı. 6 Kasım Pazar günü Türkiye saati ile 09.00’da başlayacak maraton da 42 km’lik parkurdan oluşacak.
Okunma 562 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli