Cuma, 04 Kasım 2022 00:00

AĞILLAR KÖYÜ’NDE ÇOCUK OYUN PARKI YAPIMI SÜRÜYOR

314373159 4062075890683609 4190847595407749320 n

AĞILLAR KÖYÜ’NDE ÇOCUK OYUN PARKI YAPIMI SÜRÜYOR
SADIKOĞLU: “MUTLU GELECEK, ÇOCUKLARIN MUTLULUĞUNDAN GEÇER”
İskele Belediyesi, insan odaklı projelerine bir yenisini daha ekledi. 7’den 70’e herkese hitap ederek projeler geliştiren İskele Belediyesi bir kez çocukların yüreğine dokundu. Boğaztepe’nin ardından Ağıllar Köyü’nde çocuk oyun parkının yapımına başladı. Ağıllar Köy girişinde başlayan ve 3200 metrekarelik alanda çalışmaların devam ettiği çocuklar için özel olarak tasarlanan söz konusu parkta mini futbol sahası, basketbol ve voleybol sahasının yanı sıra spor yapılabilmeleri için fitness aletleri ile yürüyüş parkuru yer alacak. Parkta ayrıca yeşil alan içerisinde dinlenme ve oturma yerleri de olacak.
SADIKOĞLU: “MUTLU GELECEK, ÇOCUKLARIN MUTLULUĞUNDAN GEÇER”
Çocuklara her zaman önem verdiklerini ifade eden İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, mutlu bir geleceğin çocukların mutluluğundan geçtiğini belirtti. Çocukların sağlıklı ve güvenli ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak için çalıştıklarının altını çizen Başkan Sadıkoğlu, böyle bir alanı her köye kazandırmak için çalışmaya devam edeceklerini de söyledi.