İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • İSKELE BELEDİYESİ ZABITA BİRİMİ’NİN DENETİMLERİ SÜRÜYOR
Cumartesi, 05 Kasım 2022 00:00

İSKELE BELEDİYESİ ZABITA BİRİMİ’NİN DENETİMLERİ SÜRÜYOR

FB IMG 1667642472915

 

İSKELE BELEDİYESİ ZABITA BİRİMİ’NİN DENETİMLERİ SÜRÜYOR

İnsan sağlığından hareketle denetimler gerçekleştiren İskele Belediyesi Zabıta Birimi, belirli aralıklarla gerçekleştirdiği denetimlerini 2 Kasım Çarşamba ve 3 Kasım Perşembe gecesi de sürdürdü. İskele Belediyesi sınırlarında bulunan işletmelere deyim yerindeyse göz açtırmayan ekibimizin denetimlerine İskele Polis Müdürlüğü’ne bağlı polis memurları da destek verdi. Ortak gerçekleşen denetimlerde temel hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını denetleyen İskele Belediyesi Zabıta Birimi, eksikleri bulunan işletmelere 10 iş günü geçmeyecek şekilde eksiklerini gidermeleri için müsaade verildi.

ZABITA BİRİMİ VE POLİS EKİPLERİ ORTAK DENETİM GERÇEKLEŞTİRDİ

Koronavirüs salgınının ülkede görülmesinin ardından İskele’de sıkı denetimler gerçekleştiren ve halkın sağlığını korumak için mesai gözetmeksizin çalışan İskele Belediyesi Zabıta Birimi, İskele Belediyesi sınırları bulunan işletmeleri ‘temel hijyen kuralları’ çerçevesinde denetime tabii tutuyor. 2 gece düzenlenen İskele Polis Müdürlüğüyle ortak düzenlenen denetimlerde İskele Belediyesi işyeri açma ve çalıştırma izin belgelerinin geçerlilik süreleri, çalışanların sağlık karnelerinin geçerlilik süreleri, hijyen kuralları, çalışan sayıları ve çalışanların sağlık karnelerinin geçerlilik süreleri, raflarda ya da buzluklarda, derin dondurucularda bulunan ürünlerin muhafaza koşulları ile ürünlerin üretim ve son kullanım tarihleri denetlendi. Her bir ayrıntıyı dikkatle inceleyen ekipler, denetimlerin sonunda eksik bulunan hususların giderilmesi için bazı işletmelere 10 iş gününü geçmemek kaydıyla süre verdi, son kullanım tarihi olmayan ya da geçen ürünler hakkında da tutanaklar düzenlenerek söz konusu ürünler müsadere edildi.

ALO ZABITA DEVREDE

İnsan sağlığını ön planda tutan İskele Belediyesi Zabıta Birimi, gelen şikayet ve önerileri de dikkate alıyor. Şikayet ve önerilerde bulunmak isteyen vatandaşlar, İskele Belediyesi’ne 7 gün 24 saat hizmet veren 0548 810 11 77 numaralı telefonundan, ya da Alo Zabıta Hattı, Zabıta Birim Sorumlusu Bilal Dericioğlu’na 0548 810 11 16 numaradan arayarak ya da whatsApp’tan mesaj atarak ulaşabilirler.

Okunma 502 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli