Pazartesi, 07 Kasım 2022 00:00

İSKELE BELEDİYESİ’NİN ‘ARDA OKUR’ HASSASİYETİ
ORGANLARIYLA BAŞKA CANLARA HAYAT VEREN ARDA OKUR’UN ADI PARKA VERİLDİ
ARDA OKUR ÇOCUK OYUN PARKI 11 KASIM CUMA GÜNÜ AÇILACAK
SADIKOĞLU: BAĞIŞLANAN ORGAN, FİLİZLENEN CANDIR”
İskele Belediyesi’ne bağlı Boğaziçi Köyü’nde ikamet eden, geçirdiği elim bir trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Emine-Kadir OKUR çiftinin çok kıymetli evladı ARDA’nın adı Boğaziçi Köyü’ndeki parka verildi. İskele Belediyesi tarafından alınan karar, ailenin de onayı alındıktan sonra adını verdiğimiz Arda Okur Çocuk Oyun Parkı’ndaki çalışmalarda sona gelindi.
Elim bir trafik kazasında, vakitsiz yitirdiğimiz ancak organlarıyla başka hayatlara dokunan, Arda’mızın adının verildiği ve yeniden düzenlenen park, 11 Kasım Cuma günü saat 14.30’da kullanıma açılacak.
SADIKOĞLU: BAĞIŞLANAN ORGAN, FİLİZLENEN CANDIR”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da konuyla ilgili açıklamasında, Organ Bağışına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmanın yanı sıra çok kıymetli OKUR Ailesi’ne destek olmak ve bir nebze olsun acılarını dindirmek için parka ARDA’nın adının verildiğini söyledi. Ailesinden alınan onay doğrultusunda hiç vakit kaybetmeden parkta çalışmalara başladıklarını da ifade eden Başkan Sadıkoğlu, tüm halkı Ailenin yanında olmak için Arda Okur Çocuk Oyun Parkı’nın açılışına davet etti.