İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cumartesi, 12 Kasım 2022 00:00

SAĞLIK BİRİMİ GÜÇLENİYOR

FB IMG 1668269104986

 

SAĞLIK BİRİMİ GÜÇLENİYOR

BÜNYEMİZE İŞİTME VE DENGE UZMANINI DA DAHİL ETTİK

İSKELE VE KÖYLERİNDE KULAK VE İŞİTME TESTLERİ BAŞLADI

SADIKOĞLU: “SAĞLIK BİRİMİMİZ GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR”

Tam 8 yıldır İskele ve köylerinde gidilmedik köy, çalınmadık kapı bırakmayarak, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun her fırsatta dile getirdiği Hizmet Gönül İşidir prensibiyle hareket eden, güler yüzü ve gösterdikleri yakın ilgiyle büyük takdir gören İskele Belediyesi Sağlık Birimi, evde sağlık hizmetinin yelpazesini genişletmeye devam ediyor. 65 yaş ve üstü bireylerin bu yaştan sonra en çok ihtiyaç duyduğu işitme sorunu, bundan böyle, İskele Belediyesi Sağlık Birimi ile sorun olmaktan çıkacak. İskele Belediyesi Sağlık Birimi bünyesine katılan Odyologlar sayesinde düzenli olarak yapılacak kulak ve işitme testleri sayesinde kulak, işitme ve denge sorunu olduğu tespit edilen, kişi ya da kişiler, anında uzman odyologlarımız tarafından tedavi edilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 8 yıl önce kurulan İskele Belediyesi Sağlık Birimi’nin her geçen gün gücüne güç kattığını söyledi. 

BÜNYEMİZE İŞİTME VE DENGE UZMANINI DA DAHİL ETTİK

Bünyesinde konusunda uzman hemşireler, diyetisyen, psikolog ve fizyoterapist barındıran İskele Belediyesi Sağlık Birimi, bundan böyle, İskele ve 21 köyünde yaşayan özel gereksinimli bireyler, sosyal yardım maaşı alanlar ile 65 yaş ve üstü kişilere, evlerinde, odyolog (işitme ve denge uzmanı) hizmeti de sunacak. Hastaların işitme veya denge kontrolleriyle, işitme bozukluklarının önlenmesi adına çalışmalar yapacak. 

İSKELE VE KÖYLERİNDE KULAK VE İŞİTME TESTLERİ BAŞLADI

İskele ve köylerinde evde sağlık hizmeti sunan İskele Belediyesi Sağlık Birimi bünyesine dahil edilen uzman odyologlar, vakit kaybetmeden mesailerine başladı. Odyolog Asya Hoşoğlu ile Asena Hoşoğlu, kulak ve işitme testlerine başladı. Sağlık Birimi bünyesinde hizmet verecek Odyologların ilk durağı ise İskele Belediyesi’ne yeni bağlanan Tuzluca, Kaplıca, Mersinlik ve Kilitkaya Köyü oldu. Burada kulak ve işitme testlerine başlayan Asena-Asya Hoşoğlu, İskele ve 21 köyünde yaşayan özel gereksinimli bireyler, sosyal yardım maaşı alanlar ile 65 yaş ve üstü kişilere, evlerinde kulak ve işitme testi yapacaklar.

Yapılan taramalar neticesinde ise işitme ve denge sorunu yaşayan vatandaşlar anında tespit edilerek, konusunda uzman olan odyologlarımız tarafından tedavi edilecekler. 

 

SADIKOĞLU: “SAĞLIK BİRİMİMİZ GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR”

Konuyla ilgili açıklama yapan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 8 yıl önce kurulan İskele Belediyesi Sağlık Birimi’nin her geçen gün gücüne güç kattığını söyledi. İskele ve köylerinde bazı sebeplerden dolayı hastaneye gidemeyenleri göz önünde bulundurarak Sağlık Birimi’ni kurduklarını ifade eden Başkan Sadıkoğlu, 8 yılda başarılı işlere imza attıklarını söyledi, hizmet gönül işidir prensibiyle hareket eden, her bir yüreğe dokunan Sağlık Birimi personelinin çabasının takdire şayan olduğunu vurguladı. Sağlık Birimi bünyesine, işitme ve denge uzmanını katmanın da mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Sadıkoğlu, İskele ve 21 köyünde gerçekleşecek işitme testlerinin de sağlık açısından büyük önem arz edeceğinin altını çizdi.

Okunma 691 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli