Salı, 27 Aralık 2022 00:00

BAŞBAKAN ÜSTEL, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU KUTLADI

FB IMG 1672158557533

BAŞBAKAN ÜSTEL, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU KUTLADI

İskele ve beldelerinde oyların yüzde 65. 42’sini alarak ada genelinde seçilen diğer belediye başkanlarına fark atarak en fazla oyu alan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele ve belde halkının yanı sıra ada genelinden ve Anavatan Türkiye’deki kardeş şehirlerin Belediye Başkanlarından tebrik ve kutlama mesajları almaya devam ediyor. Başbakan Ünal Üstel de dün (26 Aralık) İskele’ye gelerek, İskele Belediyesi’nde ziyaret ettiği İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti, seçimlerdeki başarısından dolayı tebrik etti.

Başbakan Ünal Üstel’e Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, UBP İskele Milletvekili Yasemin Öztürk, UBP İskele İlçe Başkanı Metin Güllü eşlik ederken, Başkan Sadıkoğlu’nu ise İskele Belediyesi’nin UBP’li yeni Meclis Üyeleri, Mürsel Altuntaş, Eray Göksan, Kubilay Aşık ve Seymen Yılmaz yalnız bırakmadı.