İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Çarşamba, 28 Aralık 2022 00:00

BAŞKANIMIZ HASAN SADIKOĞLU MAZBATASINI ALDI

FB IMG 1672236658049

 

BAŞKANIMIZ HASAN SADIKOĞLU MAZBATASINI ALDI

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu,25 Aralık’ta gerçekleşen Yerel Yönetim seçimlerinin ardından bugün (28 Aralık) mazbatasını aldı. İskele Kaza Mahkemesi Başkanlığı’ndaki törende İskele Kaza Mahkemesi Başkanı Hasan Dağlı’dan mazbatasını alan Hasan Sadıkoğlu, yeni dönemin özelde İskele’ye genelde ise KKTC’ye hayırlı olmasını diledi. Törende ayrıca Mehmetçik-Büyükkonuk Belediye Başkanı Dr. Fatma Çimen Tuğlu İle Erenköy-Karpaz Belediye Başkanı Dr. Hamit Bakırcı da mazbatalarını aldı. 

İSKELE VE KÖYLERİNİN YENİ DÖNEM MUHTARLARI DA MAZBATALARINI ALDI

İskele Kaza Mahkemesi Başkanlığı’ndaki törende İskele ve köylerinde seçimleri kazanana muhtarlar da mazbatalarını aldı. Tüm muhtarlarla ilk buluşmasını da burada gerçekleştiren Başkan Sadıkoğlu, İskele ve köyleri için canla başla çalışacak, halk ile İskele Belediyesi arasında en önemli köprüyü kuracak muhtarlara yeni dönemin hayırlı olmasını temenni etti, başarılar diledi.

Okunma 661 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli