İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • BOĞAZİÇİ SPOR KULÜBÜ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU TEBRİK ETTİ
Perşembe, 26 Ocak 2023 00:00

BOĞAZİÇİ SPOR KULÜBÜ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU TEBRİK ETTİ

327531812 875554083766057 6830959304409026643 n

 

BOĞAZİÇİ SPOR KULÜBÜ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU TEBRİK ETTİ
KULÜP BAŞKANI VE YÖNETİCİLER, SPORA VE SPORCUYA KATKILARINDAN DOLAYI SADIKOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ
SADIKOĞLU: “GENÇLERİMİZİN GELECEĞİ İÇİN SPORU VE SPORCUYU DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Spora ve sporcuya verdiği destekle halkın büyük taktirini kazanan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na, seçimlerde göstermiş olduğu başarıdan dolayı bir tebrik ziyareti de Boğaziçi Spor Kulübü’nden geldi. Kulüp Başkanı Serkan Tekin ve kulüp yöneticileri; tebrik ettikleri İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na, spora ve sporcuya verdiği desteğin yanı sıra gençlere sahip çıkmasından ötürü teşekkür ettiler.
KULÜP BAŞKANI VE YÖNETİCİLER, SPORA VE SPORCUYA KATKILARINDAN DOLAYI SADIKOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ
Boğaziçi Spor Kulübü Başkanı Serkan Tekin, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Tekin, Boğaziçi Köyü halkının selam ve sevgilerini ilettiği Başkan Sadıkoğlu’nu, 25 Aralık’ta gerçekleşen seçimlerde ada genelinde aldığı en yüksek oyla, İskele ve köylerinin güvenini kazanarak yeniden İskele Belediye Başkanlığı’na seçilmesinden ötürü tebrik etti. Boğaziçi Spor Kulübü’nün yanında olan, desteklerini her zaman hissettikleri Başkan Sadıkoğlu’na teşekkürlerini de sunan Serkan Tekin, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.
Ziyarette Boğaziçi Spor Kulübü Başkanı Serkan Tekin’e Kulüp Asbaşkanı Erkan Tekin, Yönetim Kurulu üyeleri Doğukan Damcıoğlu ve Ahmet Yazıcı’nın yanı sıra Kulüp Antrenörü aynı zaman da İskele Belediyesi Meclis Üyesi de olan Mürsel Altuntaş ile Boğaziçi Köyü Muhtarı Eniz Akşahin eşlik etti.
SADIKOĞLU: “GENÇLERİMİZİN GELECEĞİ İÇİN SPORU VE SPORCUYU DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Gönülden hizmete devam çünkü İskele’ye değer diyerek gittiği her köyde olduğu gibi Boğaziçi Köyü’nden de büyük bir coşkuyla karşılanan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu bu kez Boğaziçi Köyü’nden, Boğaziçi Spor Kulübü heyetini makamında ağırladı. Heyeti kabulünde konuşan Başkan Sadıkoğlu, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak bir hayat sürmesi, daha sağlıklı ve dinç olabilmeleri adına İskele Belediyesi olarak spora ve sporcuya desteklerinin devam edeceğini ifade etti. Heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Sadıkoğlu, Serkan Tekin yönetimindeki Boğaziçi Spor Kulübü’ne başarılar diledi.
Okunma 580 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli