İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Salı, 21 Mart 2023 00:00

SAĞLIK BİRİMİMİZ, YAŞLILARIMIZI UNUTMADI

FB IMG 1679414321139

 

SAĞLIK BİRİMİMİZ, YAŞLILARIMIZI UNUTMADI

EVDE SAĞLIK HİZMETİ SUNAN BİRİM, YAŞLILARA HEDİYE TAKDİM EDİYOR

HEDİYE TAKDİMİ BU HAFTA İSKELE VE 21 KÖYÜNDE DEVAM EDECEK

SADIKOĞLU: “YAŞLILARIMIZIN DUASI VE GÖLGESİ BİZE YETER”

İskele ve 21 köyüne evde sağlık hizmeti sunan İskele Belediyesi Sağlık Birimi, bu hafta yaşlıları, yaşlılar haftası dolayısıyla ayrıca ziyaret ediyor. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun imzası buluna armağanları yaşlılara takdim eden Sağlık Birimi, Yarköy’de başlattığı Yaşlılar Haftası ziyaretlerini bu hafta İskele ve 20 köyde sürdürecek. Hafta dolayısıyla bir mesaj yayınlayan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da yaşlılarımızın duası, gölgesi bize yeter. Allah, onları başımızdan eksik etmesin dedi, yaşlılar haftasını kutladı. 

EVDE SAĞLIK HİZMETİ SUNAN BİRİM, YAŞLILARA HEDİYE TAKDİM EDİYOR

Gidilmedik köy, çalınmadık kapı bırakmayarak, 65 yaş ve üstü, özel gereksinimli ve sosyal yardım maaşı alanlara ücretsiz evde sağlık hizmeti sunan İskele Belediyesi Sağlık Biriminin bu hafta gerçekleştireceği ziyaret özel. Lakin 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun mesajı ve imzasının yer aldığı hediyeleri, ziyaret ettikleri yaşlılara takdim ediyorlar. Sağlık Birimi hemşirelerinin ilk durağı ise Yarköy oldu. Ziyaret sırasında rutin sağlık kontrollerini de yapan Sağlık Birimi, sohbet etmeyi de ihmal etmedi. 

HEDİYE TAKDİMİ BU HAFTA İSKELE VE 21 KÖYÜNDE DEVAM EDECEK

Yarköy ile başlayan yaşlılara hediye takdimi bu hafta İskele ve 20 köyünde de devam edecek. Kendilerine takdim edilen hediyeler karşısında hem mutlu hem de hatırlanmaktan dolayı memnun olan yaşlılar, hem Sağlık Birimi hemşirelerine hem de İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür ettiler. 

SADIKOĞLU: “YAŞLILARIMIZIN DUASI VE GÖLGESİ BİZE YETER”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. ‘Yaşlılarımızın duası, gölgesi bize yeter. Allah, onları başımızdan eksik etmesin’ diyerek yaşlılar haftasını kutlayan Başkan Sadıkoğlu, mesajının devamında ise şunlara yer verdi: “Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılarımız, tüm yaşanmışlıkları ile asla inkâr edemeyeceğimiz geçmişimizdir. Örnek aldığımız tecrübeleriyle geleceğimizdir. Bu bilinç ile milli değerlerimiz ve kültürümüzün taşıyıcısı olan yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, hepimizin öncelikli görevidir. Bu vesileyle tüm yaşlılarımıza sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyor, tüm yaşlılarımızın 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nı kutluyor, ellerinden saygıyla öpüyorum.”

Okunma 496 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli