• BAŞKAN SADIKOĞLU, İSKELE BELEDİYESİ’NE BAĞLANAN KÖYLERİ ZİYARET EDİYOR

BAŞKAN SADIKOĞLU, İSKELE BELEDİYESİ’NE BAĞLANAN KÖYLERİ ZİYARET EDİYOR

BAŞKAN SADIKOĞLU, İSKELE BELEDİYESİ’NE BAĞLANAN KÖYLERİ ZİYARET EDİYOR
KAPLICA KÖYÜ’NÜ ZİYARET EDEN BAŞKAN SADIKOĞLU’NA İMAR BİRİMİ EŞLİK ETTİ
KAPLICA KÖYÜ MUHTARI ADEM BAŞ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NA KÖY İLE İLGİLİ BİLGİLER VERDİ
KAPLICA KÖYÜ İÇİN ACİL OLARAK YAPILMASI GEREKENLER, MASAYA YATIRILDI
İskele Belediyesi, 25 Aralık’ta gerçekleşen Yerel seçimlerle birlikte İskele Belediyesi’ne bağlanan Kaplıca, Mersinlik, Kilitkaya ve Tuzla Köyleri için harekete geçti. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 4 köy için planladığı projelerin yanı sıra söz konusu köyler için acil olarak yapılması gerekenleri yerinde incelemek için beraberindeki İmar Birimi ile birlikte ziyaretler gerçekleştiriyor. Başkan Sadıkoğlu’nun bu kapsamda ilk durağı Kaplıca Köyü oldu. Başkan Sadıkoğlu’na Kaplıca Köyü ziyaretinde Köy Muhtarı Adem Baş da eşlik etti.
KAPLICA KÖYÜ İÇİN ACİL OLARAK YAPILMASI GEREKENLER, MASAYA YATIRILDI
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, altı yüz nüfuslu, yüz elli haneden oluşan Kaplıca Köyü’nü ziyaret etti. Özellikle yaz mevsiminde, konumu itibariyle nüfus artışının yaşandığı Kaplıca Köyü’nün acil olarak ihtiyaçlarının belirlendiği ziyarette Köy Muhtarı Adem Baş ile fikir alışverişinde bulunan Başkan Sadıkoğlu, yaz sezonu öncesinde gerekli düzenlemelerin yapılması konusunda İmar Birimi’ne talimat verdi. İlk etapta Karavanlar bölgesi olarak bilinen ancak son zamanlarda atıl durumda bulunan büfenin tadilatı için girişim başlatan Başkan Sadıkoğlu, buradaki açıklamasında hem büfenin hem de büfenin etrafında çevre düzenlemesi için ne gerekiyorsa yapılması için ekiplerin çalışma başlatacağını açıkladı.