İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • LARNAKA GENÇLER BİRLİĞİ SPOR KULÜBÜ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR KULÜP YÖNETİMİ BAŞKAN SADIKOĞLU’NA ŞAMPİYONLUK ZİYARETİNDE BULUNDU SADIKOĞLU: “GENÇLER BİRLİĞİ HEM FUTBOLDA HEM BASKETBOLDA GURURUMUZ”
Çarşamba, 03 Nisan 2024 00:00

LARNAKA GENÇLER BİRLİĞİ SPOR KULÜBÜ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR KULÜP YÖNETİMİ BAŞKAN SADIKOĞLU’NA ŞAMPİYONLUK ZİYARETİNDE BULUNDU SADIKOĞLU: “GENÇLER BİRLİĞİ HEM FUTBOLDA HEM BASKETBOLDA GURURUMUZ”

FB IMG 1712133783693

 

LARNAKA GENÇLER BİRLİĞİ SPOR KULÜBÜ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

KULÜP YÖNETİMİ BAŞKAN SADIKOĞLU’NA ŞAMPİYONLUK ZİYARETİNDE BULUNDU

SADIKOĞLU: “GENÇLER BİRLİĞİ HEM FUTBOLDA HEM BASKETBOLDA GURURUMUZ”

90. yılını başarılarla taçlandıran bölgemizin en köklü spor kulübü, Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü, başarılarında maddi ve manevi katkısı olan, gençlere ve spora katkısıyla bölge halkının her zaman takdirini kazanan İskele Belediyesi’ni ziyaret etti. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ağırlanan kulüp yöneticileri Başkan Sadıkoğlu’na teşekkürlerini sundu. Başkan Hasan Sadıkoğlu da Gençler Birliği Spor Kulübü’nün hem futbolda hem de basketbolda İskele’yi gururlandırdığını söyledi. 

KULÜP YÖNETİMİ BAŞKAN SADIKOĞLU’NA ŞAMPİYONLUK ZİYARETİNDE BULUNDU

Sezon öncesi katıldığı karşılaşmalarda iki kupa kazanarak İskele’ye büyük bir mutluluk ve gurur yaşatan Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret etti.   

LGB Spor Kulübü Asbaşkanı Mustafa Kabasakal, Yönetim Kurulu üyesi ve Basketbol Şubesi sorumlusu Erkut Yılmabaşar, Basketbol Erkek Takımı koçu Hasan Kasap ve sporcuların katıldığı ziyarette, maddi ve manevi katkılardan dolayı İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür ettiler. 

SADIKOĞLU: “GENÇLER BİRLİĞİ HEM FUTBOLDA HEM BASKETBOLDA GURURUMUZ”

Kabulde konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü’nün son yıllardaki atılımlarının bütün İskele'yi gururlandırdığını vurguladı. Futbol, basketbol ve diğer spor dallarında yapılan yatırımlarla İskele’nin spor alanında da marka olma yolunda ilerlediğini belirten Başkan Sadıkoğlu, son dönemlerde basketbolda alınan kupaların taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandığını belirtti. İskele Belediyesi’nin her zaman olduğu gibi bundan sonra da tüm spor branşlarını ve gençleri desteklemeye devam edeceğini de sözlerine ekledi. 

KABASAKAL: “KULÜBE, KURUMLARIN VERDİĞİ DESTEK ÇOK KIYMETLİ”

Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü Asbaşkanı Mustafa Kabasakal da Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü’ne her dönem destek veren İskele Belediyesi ve Başkan Sadıkoğlu’na teşekkür etti. Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü’nün 90. yaşında olduğunu kaydeden Kabasakal kulübün gençlere ve alt yapıya önem verdiğini bunlarla birlikte kurumsallaşma ve tesisleşmede önemli yol aldığını belirtti.

YILMABAŞAR: “İKİ KUPAYI DA KAZANMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

LGB Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Basketbol Şubesi sorumlusu Erkut Yılmabaşar ise sezon öncesi iki kupayı da kazanarak İskele’ye getirmenin onurunu ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Her zaman kulübün, sporun ve sporcunun yanında olan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na da teşekkür etti.

Okunma 375 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli