İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • ENGELSİZ ULAŞIM ARACI, MİNİK YÜREKLERE HİZMET VERMEYE HAZIR
Çarşamba, 16 Eylül 2015 00:00

ENGELSİZ ULAŞIM ARACI, MİNİK YÜREKLERE HİZMET VERMEYE HAZIR

12029615_1891082544449632_1413951277141028183_o.jpg

Sosyal sorumluluk bilinci ile hareket eden İskele Belediyesi’nin bünyesine kazandırdığı Engelsiz Ulaşım Aracı, özel gereksinim gerektiren çocuklara hizmet vermeye hazır. Bugün(16 Eylül) Şehit İlker Karter İlkokulu’na giderek burada Okul Müdürü Coşkun Akyerli ve müdür muavinleri ile görüşen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, özel gereksinim gerektiren çocukların okula gidiş gelişlerini kolaylaştırmak için bilgialışverişinde bulundu.

İLK SEFER YARIN

Şehit İlker Karter İlkokulunda okul yönetimi ile görüşen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, aynı zamanda özel gereksinim gerektiren çocukların aileleri ile de buluştu. Ailelerden alınan bilgi doğrultusunda Engelsiz Hizmet Aracının rotası da belirlendi. İlk seferini yarın (17 Eylül) yapacak olan aracın minik yolcuları evlerinden alınarak okula götürülecek ve okul bitiminde yeniden evlerine bırakılacak.

SADIKOĞLU: “HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZA İYİ BİR GELECEK SUNMAK İÇİN”

Şehit İlker Karter İlkokulu Müdürü Coşkun Akyerli ve özel gereksinim gerektiren çocukların aileleri ile görüşmesinde konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, sevginin aşamayacağı hiçbir engelin bulunmadığına dikkat çekti. Tüm çocukların kendileri için özel olduğunu söyleyen Sadıkoğlu, özel gereksinimli çocuklara ayrıca önem verdiklerini belirtti.
İskele’ye bu amaca hizmet etmesi için bir eğitim merkezi kazandırmayı da hedeflediklerinin müjdesini veren İskele Belediye Başkanı, bunun için gerekli girişimleri de yapacaklarını belirtti. Tek amaçlarının ise tüm çocuklara iyi bir gelecek hazırlamak olduğunun altını çizdi.

AKYERLİ: “İSKELE BELEDİYESİ’Nİ YANIMIZDA HİSSETMEK GÜZEL”

İskele Belediyesi’ne kazandırdığı Engelsiz Ulaşım Aracı için İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür eden Okul Müdürü Coşkun Akyerli ise bu araç sayesinde tüm engellerin hemen hemen ortadan kalktığına dikkat çekti. İskele Belediyesi’ni yanımızda hissetmek ve bizlere katkı yaptığını görmek güzel diyen Akyerli, özel gereksinim gerektiren çocukların bu araç sayesinde okula geliş gidişlerinin kolaylaşacağını ailelerin de bir nebze olsun rahat bir nefes alabileceğinin altını çizdi.

HEYECANLARINA ORTAK OLDU

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrencilerin heyecanına da ortak oldu. Şehit İlker Karter İlkokulu’ndaki birinci sınıflardan oluşan 3 sınıfı da ayrı ayrı ziyaret eden Sadıkoğlu, burada hem sınıf öğretmenlerine hem de öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Okunma 7205 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli