• BEKİRPAŞA LİSESİ’NDEN İSKELE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR
Pazartesi, 21 Eylül 2015 00:00

BEKİRPAŞA LİSESİ’NDEN İSKELE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

6.JPG

Bekirpaşa Lisesi bünyesinde bulunan kolej bölümünün 6. sınıfından bir grup öğrenci, Okul Müdürü Hüseyin Cumaoğlu öncülüğünde bugün İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti.

Kolej sınavlarını kazanarak İskele Bekirpaşa Lisesi’nin Kolej bölümünde okumaya hak kazanan 6. sınıf öğrencilerini temsilen gelen 12 öğrenciyle tek tek sohbet eden İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, onlara birer hediye de taktim etti.

Her sorunumuzda yardımımıza koşan bir Belediyemiz ve Belediye Başkanımız var diyen Okul Müdürü Hüseyin Cumaoğlu, katkılarından ötürü Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür etti.

“Ben de bir Bekirpaşa Lisesi mezunu olarak, lisemiz bünyesinde kolejimizin de var olduğunu bilmek bize gurur veriyor” diyen İskele Belediye Başkanı, tüm öğrencilere yeni eğitim yılında başarılı olmaları temennisinde bulundu.