Pazartesi, 21 Eylül 2015 00:00

İHTİYAÇ SAHİPLERİ UNUTULMADI

12034438_1893212520903301_1007642218670470350_o.jpg

İskele Belediyesi, ihtiyaç sahiplerini bu bayramda da unutmadı. Her bayram öncesi olduğu gibi bu bayramda da İskele ve köylerinde yapılan araştırmalar neticesinde ihtiyaç sahipleri belirlendi ve ‘yardım paketi’ adı altında bir liste oluşturuldu. Zabıtalar eşliğinde İskele Belediyesi Personeli tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan listede; pirinç, bulgur, makarna, ayçiçek yağı, salça, kuru fasulye, tuz, şeker, kahve, patates, tavuk, hellim ve bayram şekeri yer alıyor.

İSKELE, KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR

4 gün sürecek olan Kurban Bayramı tatilinin İskele ’de huzur içinde geçmesi için gerekli tüm önlemler de alındı. İskele Belediyesi’ne bağlı defin ve su işlemleri kesintisiz devam edecek olup mezbaha ve çöp toplama işlemi ise bayramın 2. gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak. Herhangi bir sorun halinde vatandaşlardan 7 gün 24 saat hizmet veren İskele Belediyesi’nin 444 21 22 numaralı telefonları aramaları istendi.

MEZARLIKLAR TEMİZLENDİ

İskele Belediyesi; halka hizmet anlayışı çerçevesinde mezarlıklarda da önlemini aldı. Vatandaşın arife günü ve bayram süresince ziyaretlerinde hiçbir sorun yaşanmaması adına İskele ve köy mezarlıklarında temizlik ve bakım çalışmaları yapıldı. Öte yandan bayram tatili süresince defin işlemleri kesintisiz hizmet verecek. Cenaze ve defin İşlemleri ile ilgili 0542 852 65 38 veya 0533 826 84 04 numaralı telefonlardan bilgi alınabilecek.

CUMA PAZARI ARİFE GÜNÜ HİZMET VERECEK

Her hafta Cuma günü, İskele Ecevit Meydanı’na kurulan Pazar ise bayram nedeni ile Çarşamba gününe alındı. Ücretsiz Cuma Pazarı servisleri de bu kapsamda Çarşamba günü halka hizmet verecek.

SU İŞLERİ BAYRAM SÜRESİNCE AÇIK

Oluşabilecek su sıkıntısını da ortadan kaldırmak için önlemler günler öncesinden alındı, bayram süresince bir ekip hazırda bekletilecek. İskele Belediyesi, vatandaşların su sorunu ile karşılaşmaları durumunda 0533 826 84 06 numaralı telefonu aramalarını rica etti.

BÜFE KAPALI, PLAJ AÇIK

Makenzi Halk Plajı’nda ise Kurban Bayramı’nın 1. gününde yalnızca büfe kapalı olup şezlonglar vatandaşın kullanımında olacak. Bayramın 2.ve 3. Gününde ise halk plajı, rutin işleyişine devam edecek.