Pazar, 01 Kasım 2015 01:00

LİSANSLI BASKETBOLCU MURAT EKŞİ’YE ANLAMLI HEDİYE

12195021_1907087106182509_5036310762772974272_o.jpg

KKTC, Avrupa ve Türkiye’de lisansı olan, KKTCELL Tekerlekli Basketbol Takımı kadrosunda bulunan İskeleli başarılı sporcu Murat Ekşi’ye tekerlekli sandalye hediye edildi.

İskele Belediyesi’nin girişimleri ile TC Lefkoşa Büyükelçiliği, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı ve Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’nin katkıları ile alınan 16 Bin TL’lik tekerlekli sandalye havayolu şirketi Pegasus tarafından hiçbir ücret alınmadan İngiltere’den getirtildi.

İSKELE BELEDİYE BAŞKANI’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

8 yıldır lisanslı olarak tekerlekli sandalye basketbol takımında bulunan ve Avrupa Sayı krallığı dalında da 2 kez kupa kaldırmayı başaran lisanslı sporcu Murat Ekşi, yeni sandalyesiyle de ilk antrenmanına çıktı. Heyecanını da İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile paylaştı. Belediye Başkanı’nı makamında ziyaret eden Ekşi, kendisine maddi manevi katkıda bulunan Sadıkoğlu’na teşekkür etti, plaket taktim etti.

SADIKOĞLU: “AZİMLİ SPORCULARI GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYUYORUM”

Azimli sporcuları gördüğü zaman çok mutlu olduğunu söyleyen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ise, KKTC Bayrağını ve İskele’nin adını gururla taşıyan 2 kez Avrupa sayı krallığı dalında kupa kazanan lisanslı sporcu Murat Ekşi’ye başarılarının devamını diledi.