İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • İSKELE BELEDİYE BAŞKANI HASAN SADIKOĞLU BRÜKSEL TEMASLARINA BAŞLADI
Perşembe, 05 Kasım 2015 01:00

İSKELE BELEDİYE BAŞKANI HASAN SADIKOĞLU BRÜKSEL TEMASLARINA BAŞLADI

11222556_1908442562713630_4157167508638786839_o.jpg

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere gittiği Belçika’nın Başkenti Brüksel’deki temaslarına başladı.

SADIKOĞLU, BRÜKSEL’DE ÜST DÜZEY GÖRÜŞMELER YAPIYOR

Dün sabah saatlerinde KKTC’den ayrılan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun resmi temasları bugün başladı. Avrupa Konseyi ve Avrupa Parlamentosu’ndan üst düzey isimler ile bir araya gelen Sadıkoğlu’nun temasları yarın da devam edecek

İLK GÖRÜŞME AMANDA PAUL İLE…

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, temasları kapsamında bugün ilk olarak Avrupa Politikalar Merkezi Kıbrıs ve Türkiye Uzmanı Amanda Paul ile oldu. Bu sabah gerçekleşen ziyarette İskele Kenti ve İskele Belediyesi’nin projeleri hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Amanda Paul’a koza işi, testi ve KKTC Haritası ile İskele Belediyesi’nin ambleminin de yer aldığı bir plaket taktim etti.

AVRUPA KOMİSYONU İLE ÜST DÜZEY GÖRÜŞME

Hasan Sadıkoğlu’nun bir diğer görüşmesi ise Avrupa Komisyonu Bölgesel ve Kırsal Politikalar Direktör Yardımcısı Normunds Popens ile Avrupa Komisyonu Kıbrıs Türk MasasıBaşkanı Michaela Di Bucci ile oldu. İskele Belediye Başkanı her iki isimle de ayrı ayrı görüştü.

BRÜKSEL TEMASLARI YARIN DA DEVAM EDECEK

İskele Kenti ve İskele Belediyesi’nin projeleri hakkında üst düzey yöneticilere bilgiler vermek amacı ile Brüksel’de bulunan Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun temasları yarın da devam edecek. Sadıkoğlu, yarın Avrupa Parlamentosu Yeşiller Grubu Danışmanı Ali Yurttagül, KKTC Temsilcisi Gizem Alpman ve TC Brüksel Büyükelçisi Mehmet Hakan Olcay’la da ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirecek.

Okunma 7111 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli