• İSKELE BELEDİYESİ, ÖZEL EĞİTİM MERKEZLERİNİ YAKIN TAKİBE ALDI

İSKELE BELEDİYESİ, ÖZEL EĞİTİM MERKEZLERİNİ YAKIN TAKİBE ALDI

12194611_1909075862650300_4840686579629045842_o.jpg

GAZİMAĞUSA ÖZEL EĞİTİM MERKEZİ’NİN SERGİ AÇILIŞINA KATILDI

İskele’ye de bir özel eğitim merkezi kazandırmak için girişimlerini sürdüren İskele Belediyesi, bu kapsamda hizmet veren özel eğitim merkezlerinin çalışmalarını yakından izlemeye devam ediyor. İskele Belediyesi bu kez de, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi’nde eğitim gören özel gereksinimli çocuklar tarafından hazırlanan serginin açılışına katıldı.

BİR DESTEK DE İSKELE BELEDİYESİ’NDEN

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi, anlamlı bir açılışa ev sahipliği yaptı. Merkezde eğitim gören özel gereksinimli çocukların, hocaları eşliğinde hazırlamış olduğu el emeği göz nuru eserler bugün satışa sunuldu. Hepsi de birbirinden özel eserlerin yer aldığı serginin açılışına davet edilen İskele Belediyesi’ni, Asbaşkan Mahmut Yılmazoğulları temsil etti.

Yılmazoğulları, İskele Belediyesi adına ahşaptan yapılmış 2 adet tabure, 1 adet masa, tepsi ve pet şişelerden yapılan 2 adet kalem kutusu satın alarak Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi’ne küçük bir katkıda bulundu.

TABURELER VE MASA, YUVAM ANAKUCAĞI’NA HEDİYE EDİLDİ

Sergi açılışını, Ekonomi, Sanayi ve Ticaret Bakanı Sunat Atun, Milletvekili Hakan Dinçyürek ve Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi sorumlu öğretmeni Emirali Evcimen ile birlikte yapan İskele Belediyesi Asbaşkanı Mahmut Yılmazoğulları özel gereksinimli çocuklar tarafından yapılan eserleri büyük bir hayranlıkla inceledi. İskele Belediyesi adına satın aldığı tabureleri ve masayı da, İskele Belediyesi bünyesinde bulunan Yuvam Anakucağı’na armağan etti.