İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazartesi, 23 Kasım 2015 00:00

SADIKOĞLU: “… YENİ NESİL SİZLERİN ESERİ OLACAKTIR”

12295279 1915095525381667 7224451828750498874 n

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmen’ unvanının verildiği 24 Kasım 1928 yılından bu yana Türkiye ile birlikte ülkemizde de kutlanan Öğretmenler Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Mesajında ülkemizin dört bir yanında fedakarca görev yapan tüm öğretmenlere saygı ve şükranlarını sundu.

Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Öğretmenler yeni nesli, Cumhuriyetin fedakar öğretmenlerini ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” sözlerini hatırlatarak öğretmenlere seslenen İskele Belediye Başkanı mesajının devamında şunlara yer verdi: “Öğretmenlerimizin ülkemizin dört bir yanında nasıl fedakarca görev yaptıklarını görüyor ve biliyoruz. Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın eğitimi uğruna verdikleri emekleri büyük bir takdir ve şükranla karşılıyoruz. Öğretmenlik insanlık tarihinin en anlamlı ve ölümsüz mesleğidir. Nitekim Hz. Ali’nin ‘Bana bir harf öğretenin bin yıl kölesi olurum’ sözüyle de öğretmenlerimiz hak ettiği değeri bulmaktadır. Çocuklarımızı iyiye, güzele, aydınlığa ve bilgiye götüren öğretmenler, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkması, iyi yetişmiş, donanımlı bir neslin oluşması için de önemlidir. Öğretmenlik bir ömür boyu sürer ama görünüşte emekli olmuş öğretmenlerimize de sağlık ve mutluluk içerisinde nice yıllar diliyorum. Aramızdan ayrılmış olan bütün öğretmenlerimizi de rahmetle ve şükranla anıyorum.”

Okunma 6062 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli