İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • İSKELE BELEDİYESİ, YENİERENKÖY BELEDİYESİ ÇALIŞANLARININ YÜRÜYÜŞÜNE DESTEK VERDİ
Salı, 24 Kasım 2015 00:00

İSKELE BELEDİYESİ, YENİERENKÖY BELEDİYESİ ÇALIŞANLARININ YÜRÜYÜŞÜNE DESTEK VERDİ

12248149 1915405665350653 6895154724381395333 o

Bir süredir maddi sıkıntılar ile boğuşan Yenierenköy Belediyesi’ne destek çığ gibi büyüyor. Yaklaşık 3 aydır maaşlarını alamayan, ihtiyat sandığı ve sosyal sigorta yatırımları yapılamayan Yenierenköy Belediyesi çalışanlarının haklı yürüyüşüne bir destek de İskele Belediyesi’nden geldi. Hasan Sadıkoğlu başkanlığındaki İskele Belediyesi çalışanları, Yenierenköy Belediyesi çalışanlarının yürüyüşüne ortak oldu.

Yenierenköy’den başlayan hak arama yürüyüşünün İskele’deki durağı Larnaka Bulvarı oldu. Yenierenköy Belediye Başkanı Mesut Yıkıcı ve çalışanlar burada İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu başkanlığındaki çalışanlar tarafından karşılandı.

SADIKOĞLU: “HAKLI YÜRÜYÜŞE SONUNA KADAR DESTEĞİZ”

Çalışanlarla bir araya gelen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, bir de konuşma yaptı. Tüm çalışanlara destek belirten Sadıkoğlu, konuşmasında şunlara yer verdi: “Yaklaşık 3 aydır ödenmeyen Yenierenköy Belediyesi personelinin durumu hepimizin yüreğini acıtıyor. KKTC halkı olarak bizler birçok konuya duyarlıyız fakat neden ise İskele ve ilçelerinde yaşananlara hep duyarsız kalınıyor, göz ardı ediliyor. Aylardır ödenmeyen bu çalışanlarımızdan kimsenin haberi yok mu? Mutlaka vardır. Bizler İskele Belediyesi olarak, bu çalışanlarımıza sonuna kadar desteğiz. Bugün Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği’ne doğru yürüyorlardı. Belki de doğru olan buydu. Nitekim günlerdir merkezi hükümet tarafından herhangi bir ilgi ve alaka olduğu konusunda endişelerim var. Tabi ki burada eğer bu çözümün İçişleri Bakanlığı’nda olacağına inanmış olsalardı oraya giderlerdi. Demek ki çalışanlar bu sorunun Büyükelçilik tarafından çözüleceğine inanmışlar ki bugün oradalar. Sayın Büyükelçi de bu konuya duyarsız kalmayarak, Lefkoşa’ya kadar yürüyüşe geçen 7 çalışan için özel bir araç göndermiştir. Buradan Sayın Büyükelçimize de sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Emek en yüce değerdir anlayışı ile, Yenierenköy Belediyesi çalışanlarının her daim yanlarında olacağımızı da bildiririm.

YIKICI: “TC LEFKOŞA BÜYÜKELÇİSİ, SESİMİZİ DUYDU”

Desteklerinden ötürü İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve çalışanlarına teşekkür eden Yenierenköy Belediye Başkanı Mesut Yıkıcı da bir konuşma yaptı: “Çıktığımız bu yolda özellikle İskele Belediyesi Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na ve personeline çok teşekkür ederim. Özelde Yenierenköy Belediyesi ama genelde İskele İlçesi en büyük sorunlarla mücadele ediyor. Tabi bu sorunlar bir anda çıkan sorunlar değil. Ancak burada bedel ödeyen maalesef her zaman İskele İlçesi ve Karpaz halkı oluyor. Umarım bu haykırış, çalışanın dik duruşu ülkemizde de artık bazı şeylerin eskisi gibi olmaması gerektiğinin bir mesajı olur. Diliyorum ki, bu içinde bulunduğumuz mali kriz bir an önce çözülür. TC Lefkoşa Büyükelçimiz de dün Lefkoşa’ya doğru yola çıkan değerli çalışanlarımızın sesine duyarsız kalmadı. Bugün bir araç göndererek hepimizi temsil eden 7 arkadaşımızı aldırdı ve şu anda Sayın Büyükelçimiz ile görüşmek üzere Lefkoşa’ya doğru hareket ettiler.”

Öte yandan, Yenierenköy’den yola çıkarak seslerini duyurmak için yürüyüş yapan çalışanlara, İskele Belediyesi tarafından Anavatan Parkı’nda yemek ikramında bulunuldu.

Okunma 6143 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli