İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Çarşamba, 25 Kasım 2015 00:00

İSKELE BELEDİYESİ ÖĞRETMENLER ONURUNA YEMEK DÜZENLEDİ

12244606 1915435842014302 6367789655150686527 o

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile İskele’deki tüm öğretmenler onuruna yemek düzenledi. Noyanlar Royal Sun Restoran’da düzenlenen yemeğe, halen görev yapan öğretmenlerin yanı sıra emekli öğretmenler ile Milletvekili Nazım Çavuşoğlu, İskele Belediyesi Müdür Vekili ve Meclis Üyeleri de katıldı. Bu özel günün sunumu ise kendisi de Şehit İlker Karter İlkokulu’nda öğretmen olan NurAykan yaptı.

SADIKOĞLU: “BUGÜN BİR KONUŞMA YAPABİLİYORSAM, ÖĞRETMENLERİMİZ SAYESİNDE”

Yemekte bir konuşma yapan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Bugün burada sizlerin huzurunda bir konuşma yapabiliyorsam, siz değerli öğretmenlerimizin sayesinde diyen Sadıkoğlu, konuşmasının devamında ise şunlara yer verdi: “Sizlerin öğrettiği her bir harf bugün ben de dahil tüm geleceğimize ışık tutuyor. Siz değerli öğretmenlerimizin ülkemizin dört bir yanında nasıl fedakarca görev yaptığınızı görüyor ve biliyoruz. Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın eğitimi uğruna verdiğiniz emekleri de büyük bir takdir ve şükranla karşılıyoruz.”

Hz. Ali’nin ‘Bana bir harf öğretenin bin yıl kölesi olurum’ sözünü de hatırlatan İskele Belediye Başkanı, başta Başöğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aramızdan ayrılan bütün öğretmenleri de rahmet ve şükranla andı.

ÇAVUŞOĞLU: “ÖĞRETMENLERİMİZE, ŞÜKRANLARIMI SUNDUĞUM BİR FIRSAT GÜNÜ”

Yemekte İskele Milletvekili Nazım Çavuşoğlu da bir konuşma yaptı. Konuşmasına tüm öğretmenlerin gününü kutlayarak başlayan Çavuşoğlu, devamında ise şunları söyledi: “Bugüne kadar sayısız konuşmalar yaptım. Ama bugün burada hocalarımın karşısında konuşma yapmak benim için özel bir duygu. Hayatımın bütün inişlerinde beni yukarıya çeken hocalarım burada. Onun içindir ki, bugün benim için sadece öğretmenler günü değil, onlara sevgi, selam ve şükranlarımı iletebileceğim bir fırsat günü.”

TÜM ÖĞRETMENLERDEN HASAN SADIKOĞLU’NA TEŞEKKÜR

İskele Belediyesi tarafından düzenlenen öğretmenler günü yemeğinde Emekli Öğretmen Mustafa Öztürk ile İskele’deki okul müdürleri adına Bekirpaşa Lisesi Müdürü Hüseyin Cumaoğlu da birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Okul Müdürleri, kendileri için bu özel yemeği düzenleyen 
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür ettiler.

Okunma 6049 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli