Perşembe, 10 Aralık 2015 00:00

MEVLANA, İSKELE’DE ANILACAK

SEMA

Sevgi ve hoşgörünün temsilcisi, evrensel öğretileriyle tüm dünyada tanınan ve örnek alınan Mevlana Celaleddin-i Rumi İskele’de anılacak.

İskele Belediyesi ile Bekirpaşa Lisesi’nin işbirliğindeki etkinlik yarın akşam (11 Aralık) İskele Atatürk Kültür Merkezi’nde yer alacak.  Saat 19.00’da başlayacak olan programda Bekirpaşa Lisesi öğrencileri şiir dinletisi ve dans gösterileri sunacak. Bu önemli etkinliği TC Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçıları da onurlandıracak. Tasavvuf müziği konseri verecek olan sanatçılar, sema gösterisine de imza atacak.

Mevlânâ Celâleddîn-î Rûmî’yi daha iyi anlamak ve tanımak isteyen herkesin katılabileceği etkinlik ücretsizdir.