İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Salı, 15 Aralık 2015 00:00

İSKELE BELEDİYESİ’NDEN ÖNEMLİ GİRİŞİM

12347986 1923987031159183 8070144516255950058 n

Sosyal Sigorta, Çalışma Dairesi ve Veteriner Dairesi yakın bir zamanda daha iyi ve sağlıklı ortamda hizmet verecek. Bu kapsamda içişleri ve Çalışma Bakanlığı, Tarım, Doğal Kaynaklar ve Gıda Bakanlığı ile İskele Belediyesi arasında hizmet mekanlarının düzenlenmesi amacı ile işbirliği protokolü imzalandı.
Protokole, İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy, Tarım Doğal Kaynaklar ve Gıda Bakanı Erkut Şahali ve İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu imza koydu.

SADIKOĞLU: “İSKELE HAK ETTİĞİ DEĞERE ULAŞANA KADAR ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu imza törenindeki konuşmasında 1998 yılında İskele’nin İlçe olduğunu ancak gelmiş geçmiş tüm hükümetler tarafından kâğıt üzerinde ilçe olarak bırakıldığını hatırlattı. İskele’nin hak ettiği değeri bulması için var güçleri ile çalışmaya devam ettiklerini de vurgulayan Sadıkoğlu, imzalanan bu protokol sayesinde Sosyal Sigorta, Çalışma Dairesi ve Veteriner Dairesi’nin daha iyi ve sağlıklı ortamda hizmet vereceğini ifade etti. İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu, bunu sağlamak adına belediye olarak her türlü desteği verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini sözlerine ekledi.

AKANSOY: “AMACIMIZ İSKELE İLÇESİNİ, İLÇE OLMAYA YAKIŞIR HALE GETİRMEK”
İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy ise protokolün amacının halka verilecek hizmetlerin ve kalitenin artırılması olduğunu belirtti. Bakanlığın, İskele’ye yönelik çalışmalarının devam ettiğine de vurgu yapan Akansoy, protokolün bu paralelde binaların düzenlenmesi adına hazırlandığını kaydetti. Akansoy, amacın İskele ilçesini ilçe olmaya yakışır bir hale getirmek olduğunu ifade etti.

ŞAHALİ: “İSKELE’NİN İLÇELEŞME SÜRECİ DEVAM EDİYOR”
Tarım Doğal Kaynaklar ve Gıda Bakanı Erkut Şahali de konuşmasında, amaçlarının yurttaş memnuniyetini ve verilen hizmetleri yukarı taşımak olduğunu ifade etti. Şahali, Akansoy ve Sadıkoğlu’na işbirlikleri için teşekkür etti. “İskele’nin ilçeleşme süreci çoktan tamamlanmalıydı ama süreç devam ediyor” diyen Şahali, bugün imzalanan protokolün buna yönelik olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy, Tarım Doğal Kaynaklar ve Gıda Bakanı Erkut Şahali ile İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu protokole imza koydu. İçişleri ve Çalışma Bakanlığı’ndaki İmza töreninde İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları da eşlik etti.

Okunma 6159 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli