İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Perşembe, 17 Aralık 2015 00:00

SADIKOĞLU, KARDEŞ ŞEHİR PENDİK’E GİTTİ

1 (6)

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Kardeş Şehir Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’i makamında ziyaret etti.

KARDEŞLİĞİ PEKİŞTİREN ZİYARET

Sabah saatlerinde KKTC’den ayrılarak İstanbul’a hareket eden İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, ayağının tozu ile gittiği Pendik’te Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ile bir araya geldi. Baş başa gerçekleşen görüşmenin ardından iki kardeş şehir; İskele Belediyesi ile Pendik Belediyesi heyetler arası toplantı gerçekleştirdi. Toplantının gündemini ise İskele Belediyesi’nin 2016 yılı içerisinde yapacağı yatırımlar oluşturdu.

PENDİK’TEN İSKELE’YE DESTEK

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve teknik ekibi ile Pendik Belediyesi’ndeki toplantıda bir araya geldi, görüş alış verişinde bulundular. Verimli geçen ve yaklaşık 1 saat süren toplantının ardından Pendik Belediyesi, İskele Belediyesi’nin 2016 yılı içerisinde yapacağı yatırımlara destek olma kararı aldı.

ŞAHİN: “ÖRNEK GÖSTERİLEBİLECEK BİR İŞBİRLİĞİ YÜRÜTÜYORUZ”

İskele Belediyesi ile bugüne kadar başta kültürel faaliyetler olmak üzere, özellikle CIOFF’un (Uluslararası Folklor ve Geleneksel Sanatlar Festivalleri Organizasyonu Konseyi) iki önemli üyesi olarak, örnek gösterilebilecek bir işbirliği sürecini yürüttüklerini söyleyen Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, İskele ile bu kardeşlik hukuku çerçevesinde, güzel şeyler yapma gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

SADIKOĞLU: “KARDEŞ BELEDİYENİN DESTEĞİ ÖNEMLİ”

Toplantının ardından açıklama yapan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ise kültür ve sanatsal alanda kendilerine her zaman destek olan ve destek olmaya devam kararı alan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin önderliğindeki tüm belediye çalışanlarına teşekkürlerini sundu. 2016 yılı içerisinde hayata geçirmeyi planladıkları birçok projeleri olduğunu söyleyen Sadıkoğlu, bu kapsamda Pendik Belediyesi’nin kendilerine verdiği desteğin önemine de dikkat çekti.

Pendik Belediyesi Başkan Yardımcısı Atilla İpek’in de hazır bulunduğu görüşmede İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na; İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları ile İskele Belediyesi Kültür Sanat Yönetmeni Özlem Kadirağa eşlik etti.

Okunma 6431 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli