Salı, 12 Ocak 2016 00:00

GOLLER DOSTLUK ADINA ATILDI

12493853 1938341316390421 1550654734939959876 o

TRABZON DERNEKLER FEDERASYONU’NDAN SADIKOĞLU’NA ZİYARET

İskele Trabzonspor Kulübü’nün davetlisi olarak ülkemize gelen Trabzon Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu, üyeleri ve futbolcuları İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Şatıroğlu önderliğindeki Federasyonun İskele Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyarete İskele Belediyesi Asbaşkanı Mahmut Yılmazoğlulları, Meclis Üyeleri Sefa Kurukafa ve Ozan Türeller’in yanı sıra Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir ile İskele Trabzonspor Kulübü Başkanı Ali Kaplan da eşlik etti.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile Trabzon Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şatıroğlu ziyaretin anısına hediye takdiminde de bulundular.

Trabzon Dernekler Federasyonu Futbol Takımı daha sonra İskele Trabzonspor Kulübü ile Tatlısu’daki futbol karşılaşmasında bir araya geldi. Tüm gollerin dostluk adına atıldığı karşılaşmanın galibi 5 – 2’lik skorla İskele Trabzonspor Kulübü oldu.