İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • SADIKOĞLU: “DR. FAZIL KÜÇÜK, KIBRIS TÜRK HALKININ SESİYDİ”
Perşembe, 14 Ocak 2016 00:00

SADIKOĞLU: “DR. FAZIL KÜÇÜK, KIBRIS TÜRK HALKININ SESİYDİ”

ANIYORUZZ

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Kıbrıs Türk halkının gönlünde özel bir yere sahip olan özgürlük ve varoluş mücadelesi lideri Dr. Fazıl Küçük'ün 32. ölüm yıldönümü münasebeti ile bir mesaj yayınladı. Fazıl Küçük’ü özlem ve saygıyla anıyoruz diyen Sadıkoğlu; Fazıl Küçük’ün başlattığı mücadelenin Kıbrıs Türkü’nün geleceği için çok önemli bir yol gösterici olduğuna dikkat çekti.

İskele Belediye Başkanı, mesajının devamında ise şunlara yer verdi: 
“Dr. Fazıl Küçük’ün ‘bugünleri gördüm ya artık rahatlıkla ölebilirim’ sözleri asla unutulamaz. Bu sözler O’nun Kıbrıs Türkleri için verdiği büyük mücadelenin ve ülkesi için hissettiği vicdani sorumluluğun da en güzel kanıtıdır. Bu sebeptendir ki; Dr. Küçük’ün düşünce yapısında ve çizgisinde yaşamak Kıbrıs Türkleri için gurur verici ve vazgeçilmez olmalıdır. 
Kıbrıs Türk Halkı liderini asla unutmayacaktır. Nitekim o Kıbrıs Türk ‘Halkının Sesi’ ydi. Bu duygu ve düşüncelerle liderimizi bir kez daha şükran ve minnetle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.”

Okunma 6162 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli