Ä°skele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • YENÄ° BAÅžKANDAN SADIKOÄžLU’NA NEZAKET ZÄ°YARETÄ°
Pazar, 24 Ocak 2016 00:00

YENİ BAŞKANDAN SADIKOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETİ

12541155 1943591655865387 9028445092166086898 n

İskele Avcılık ve Atıcılık Kulübü’nün yeni yönetimi İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

18 Aralık 2015’te yapılan seçim sonucunda İskele Avcılık ve Atıcılık Kulübü Başkanlığına seçilen Salih Aydemir ziyaretteki konuşmasında İskele Belediyesi ile var olan işbirliğinin bundan sonraki süreçte de devam edeceğine inanç belirtti. Sorunlar ve çözüm önerileri konusunda birlikte hareket edeceklerini belirten Aydemir, Hasan Sadıkoğlu’na maddi ve manevi katkılarından ötürü teşekkür etti.

SADIKOÄžLU: KULÃœBE BAYANLARIN DA KATILIMI TEÅžVÄ°K EDÄ°LMELÄ°

Kabulde konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ise İskele’de var olan kurum, kuruluş, dernek ve kulüplere ellerinden gelen desteği verdiklerini vermeye de devam edeceklerini ifade etti. Bir ata sporu olan avcılık ve atıcılığın İskele’ de gelişmesi için her ne gerekiyorsa yapılacağını da söyleyen Sadıkoğlu, bayanların da bu kulübe katılımının arttırılmasının önemine dikkat çekti.

Ä°LK BAYAN ÃœYE GÃœLGÃœN SANLIER OLDU

Öte yandan İskele Avcılık ve Atıcılık Kulübü’ne bayanlar da üye olmaya başladı. Kulüp bu kapsamda ilk üye bayan olan İskele Belediyesi personelinden Gülgün Sanlıer’e katılımından ötürü teşekkür belgesi verdi.

İskele Avcılık ve Atıcılık Kulübü Başkanı Salih Aydemir’e İskele Belediyesi’ni ziyarette yönetim kurulu üyeleri Gürdal Zafer ile Davut Kahyaoğlu eşlik etti.

Okunma 5941 defa

Telif Hakkı © 2024 Ä°skele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli