• KÜLTÜRLERİN KAYNAŞMASI ETKİNLİĞİ İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ
Çarşamba, 16 Mart 2016 00:00

KÜLTÜRLERİN KAYNAŞMASI ETKİNLİĞİ İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

12829133 1970602813164271 5297714909092240756 o

İskele Belediyesi, 7. Kültür ve Sanat Günleri kapsamında bu yıl birincisini gerçekleştirmeye hazırlandığı 20 Mart Pazar günkü Kültürlerin Kaynaşması etkinliğini ileri bir tarihe erteledi.

GÜVENLİK GEREKÇESİ İLE ERTELENDİ

4 Mart’ta başlayan ve bu yıl 7.’si düzenlenen İskele Belediyesi Kültür ve Sanat Günleri, 15 Mart akşamı saat 20.00’da sahnelenecek olan AYRILIK isimli tiyatro oyununun iptalinin ardından bu kez 20 Mart Pazar günü yapılması planlanan Kültürlerin Kaynaşması etkinliğini ileri bir tarihe erteledi. İskele İlçe Emniyet Kurulu’nun yapmış olduğu toplantılar neticesinde, İskele Belediyesi’ne gönderilen yazıda, Kültürlerin Kaynaşması etkinliği ile Nevruz kutlamalarının aynı güne denk geldiğine dikkat çekildi. Açıklamada, trafik yoğunluğunun yaratacağı tehlike ve emniyet güçlerinin vereceği hizmetin bölünmemesi için etkinliğin ileri bir tarihe ertelenmesi talep edildi.

HALKIMIZIN GÜVENLİĞİ DAHA ÖNEMLİ

İskele Kaymakamı aynı zamanda İlçe Emniyet Kurulu Başkanı da olan Ahmet Cenk Musaoğulları’nın imzasını taşıyan yazı eline ulaşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 1. Kültürlerin Kaynaşması Etkinliğini ileri bir tarihe ertelenmesini yerinde bir karar olarak değerlendirdi. Halkımın güvenliği, etkinlikten daha önemli diyen Sadıkoğlu, bu yıl 1.’sini düzenleyecekleri Kültürlerin Kaynaşması etkinliğinin gerçekleşeceği tarihi ise İskele Belediye Meclisi ve esnaf ile görüşüp ortak karar vererek en kısa sürede açıklayacaklarını ifade etti.