İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazartesi, 21 Mart 2016 00:00

YAŞLILAR HAFTASINDA ANLAMLI İŞBİRLİĞİ

12140953 1974944522730100 7316367144670412752 o

Gazimağusa Meslek Lisesi öğrencileri, 21-26 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında, İskele Belediyesi’nin sponsorluğunda İskele’ye bağlı Sınırüstü Köyü’nde bulunan Halk Vakfı Yaşlılar Sitesi’ndeki yaşlıları ziyaret etti. Yaşlılar Haftası dolayısı ile Meslek Lisesi Kuaförlük Bölümü öğrencilerinden oluşan grup, Halk Vakfı Yaşlılar Sitesi’nde yaşayanlara hizmet verdi. Kadın yaşlıların saçlarını kesen, boyayan, fönleyen, tırnaklarına oje süren öğrenciler, erkek yaşlılara ise saç-sakal kesimi yaptı. Öğrencilerin kendileri ile ilgilenmesinden mutlu olan yaşlıların mutluluğu ise görülmeye değerdi.

SADIKOĞLU: “YAŞLILARIMIZI BİR HAFTA DEĞİL, HER ZAMAN HATIRLIYORUZ”

Öğrenciler, bakım hizmeti verdiği sırada açıklama yapan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, tecrübeleri ile geleceğimiz olan yaşlılarımızı bir hafta değil, her zaman hatırlanması gerektiğine dikkat çekti. Başkan Sadıkoğlu konuşmasının devamında ise şunlara yer verdi: “Bizler İskele Belediyesi olarak sadece yaşlılar haftasında değil sürekli Halk Vakfı’nı ziyaret ediyoruz. Çünkü onlara bir vefa borcumuz var. Onun içindir ki, sadece bir hafta ile sınırlandırmamamız, sürekli olarak onları hatırlamamız ve yanlarında olmamız gerekiyor. Sosyal sorumluluk bilinci ile hareket eden İskele Belediyesi;
İskele ve beldelerinde yaşayan 65 yaş ve üzeri yaşlılarımıza da evlerinde sağlık hizmeti uyguluyor. Bir nebze olsun, evde sağlık hizmeti uygulamamızla onlara karşı borcumuzu ödediğimizi düşünüyorum.”

REDİF GÜVENSOY: “YAŞLILAR BİZİM GEÇMİŞİMİZDİR”

Gazimağusa Meslek Lisesi Müdür Redif Güvensoy ise konuşmasına katkılarından ötürü İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür ederek başladı. Devamında ise şunlara yer verdi: “İskele Belediyesi ile ortaklaşa Sınırüstü Halk Vakfı’nda bulunan yaşlılarımızı ziyaret etmemizdeki asıl amaç, önemli insanlar olduklarını kendilerine göstermek ve herkese kanıtlamaktır. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında bugün burada, Gazimağusa Meslek Lisesi Kuaförlük Bölümü Öğrencilerimiz tarafından yaşlılarımıza saçlarının boyanmasından kesimine, bakımına kadar birçok hizmeti veriyoruz. Bizler bugün olduğumu gibi her zaman bu tür sosyal sorumluluk projelerine açığız. Diğer belediye başkanlarından da bu tür projelere ortak olmalarını bekliyoruz. Yaşlılar bizim geçmişimizdir. Ancak biz geçmişimizi unutarak bir yere varamayız. Onun içindir ki yaşlılarımıza her zaman önem vermeye gayret sarf ediyoruz.”

PİKADİLLİ: “SADIKOĞLU, BAŞUCUMUZDAN HİÇ AYRILMAZ”

İskele Belediyesi’nin sponsorluğunda kendilerine hizmet vermeye gelen Gazimağusa Meslek Lisesi Müdürü’ne ve Kuaförlük bölümü öğrencilerine teşekkür eden Halk Vakfı Sitesi Yöneticisi Melek Pikadilli ise, şu ifadeleri kullandı: “İskele Belediyesi’ne ne kadar teşekkür etsem az. Hasan Sadıkoğlu hiçbir zaman başucumuzdan ayrılmaz. Ne zaman sıkıntıya düşsek, bir şeye ihtiyacımız olsa anında derdimize derman olur.”

Okunma 3530 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli