Salı, 22 Mart 2016 00:00

İSKELE BELEDİYE MECLİSİNİN YENİ ÜYESİ GÖREVE BAŞLADI

10603960 1975673225990563 3535340245110578355 o

İskele Belediyesi, Mart ayındaki ikinci meclis toplantısını dün (21 Mart) gerçekleştirdi. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu başkanlığında toplanan Belediye Meclis üyeleri, bir dizi kararlar aldı, durum değerlendirmesi yaptı.

YASEMİN ASLAN ÖZTÜRK, İSKELE BELEDİYE MECLİSİNDEKİ İLK TOPLANTISINA KATILDI

Belediye Meclisinin dün gerçekleşen toplantısına, Osman Kırşan’ın yerine göreve başlayan Avukat Yasemin Öztürk de katıldı.

UBP İlçe Başkanı seçilmesinin ardından istifa eden UBP’li Osman Kırşan’ın yerine, 2014 Haziran ayında gerçekleşen yerel seçimlerde en fazla oyu aldığı için UBP’li Yasemin Öztürk getirildi. Yüksek Seçim Kurulu tarafından mazbatasını verilen Öztürk böylece İskele Belediyesi Meclis üyeliğine resmen başlamış oldu. Öztürk’le beraber İskele Belediyesi Meclis Üyeliğindeki kadın sayısı 3’e çıktı.

Hasan Sadıkoğlu başkanlığındaki İskele Belediyesi Meclis Üyeleri; Mahmut Yılmazoğulları (UBP), İsmail Osum (TDP), Yasemin Aslan Öztürk (UBP), Ozan Türeller (CTP-BG), Kubilay Aşık (UBP), İldeniz Elbasan (DP-UG), Seymen Yılmaz (UBP), Sefa Kurukafa (DP-UG), Eray Göksan(DP-UG) ve Zekiye Gece’den (CTP-BG) oluşuyor.