İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • ÇOCUKLARIN ‘ANI FİDANLARI’ TOPRAKLA BULUŞTU İSKELE’DE ÇOCUKLAR, ORMAN HAFTASI KAPSAMINDA FİDAN DİKTİLER
Çarşamba, 23 Mart 2016 00:00

ÇOCUKLARIN ‘ANI FİDANLARI’ TOPRAKLA BULUŞTU İSKELE’DE ÇOCUKLAR, ORMAN HAFTASI KAPSAMINDA FİDAN DİKTİLER

12898233 1976650179226201 8614561467078135623 o

21-26 Mart Orman Haftası kapsamında İskele Belediyesi Piknik Alanı, Orman ve Kültür Parkı’na fidanlar dikildi. İskele Belediyesi Yuvam Anakucağı, İskele Maarif Anaokulu ve Şehit İlker Karter İlkokulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen fidan dikme işlemine İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu öncülük etti. İlk fidanı çocuklarla birlikte toprakla buluşturan Sadıkoğlu, can suyunu da yine çocuklarla birlikte döktü

İSKELE’DE AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

İskele Belediyesi, 21-26 Mart Orman Haftası kapsamında bugün (23 Mart) fidan dikme etkinliği gerçekleştirdi. İlki İskele Belediyesi Piknik Alanı açılışı ile ekilen fidanların ikinci etabı da bugün gerçekleşmiş oldu. İskele Belediyesi, İlçede bulunan Şehit İlker Karter İlkokulu, İskele Maarif Anaokulu ve İskele Belediyesi Yuvam Anakucağı öğrencileri anısına 40 adet fidan dikti.

SADIKOĞLU: “TOPLAM 3 BİN FİDAN DİKMEYİ HEDEFLİYORUZ”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu; fidan dikme etkinliğinde bir de konuşma yaptı. Orman Haftası kapsamında İskele Belediyesi Piknik Alanı, Orman ve Kültür Parkımıza fidan dikimi gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz diyen Sadıkoğlu, konuşmasının devamında ise şunlara yer verdi: “ Özellikle fidan dikimini bölge okullarımızda eğitim gören çocuklarımızla gerçekleştirmek ayrıca mutluluk. Bugün ilkokul ve anaokulu düzeyinde gerçekleşen fidan dikimi etkinliğimiz, önümüzdeki günlerde ortaokul ve lise öğrencileri düzeyinde de yapılacak. Bugün buraya okaliptüs fidanı, fıstık çamı ve kavak fidanları diktik. Amacımız çocuklarımıza ağaç sevgisini aşılamak. Çünkü biz büyükler, onlara daha yeşil ve daha temiz bir çevre bırakmayı hedefliyoruz. Bugün 40 fidan diktik, toplamda ise 3 bin fidan dikmeyi hedefliyoruz. “

ÖZTÜRK, ÇAKIRLI VE AKYERLİ’NDE BAŞKAN SADIKOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Fidan dikim etkinliğinde konuşan İskele Maarif Anaokulu Sorumlu Öğretmeni Oya Öztürk, İskele Belediyesi Yuvam Anakucağı Müdürü Nermin Çakırlı ile Şehit İlker Karter İlkokulu Müdürü Coşkun Akyerli de çocuklara ağaç sevgisini aşılamaya vesile olan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür ettiler.


PİKNİK ALANINDA NEFESLENDİLER

Anı fidanlarını toprakla buluşturan çocukları mutluluğu ise görülmeye değerdi. Kendilerine bu imkanı sağlayan İskele Belediyesi’ne teşekkür eden çocuklar, Piknik Alanı’nda dinlenme fırsatı da buldular. Dağıtılan kekleri yiyip ve meyve suyunu içen çocuklar herkesin Orman Haftasını kutlamayı da ihmal etmediler.

Okunma 3385 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli