Ä°skele

Cuma, 25 Mart 2016 00:00

İSKELE, ŞİİRLERİN BULUŞMASINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

12891573 1978491642375388 1698447397610442859 o

İskele Belediyesi 7. Kültür ve Sanat Günleri, dün akşam ki ( 24 Mart) uluslararası şiirler buluşması ile devam etti. Türkiye, ABD, İngiltere, İskoçya, Irak, Macaristan ve ülkemizden şairlerin İskele AKM’deki şiir dinletisi yaklaşık 1,5 saat sürdü.

BU YIL 18.’Sİ DÜZENLENDİ

Kültür ve Sanat Günleri kapsamında bu yıl 18.’si düzenlenen İSKELE – KIBATEK Uluslararası Şiir Buluşması bir kez daha şairlerle İskelelileri ve Edebiyat Fakültesinde okuyan üniversite öğrencilerini bir araya getirdi. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun eşi Ayşe Sadıkoğlu ile birlikte geldiği geceye, meclis üyeleri ve İskele Belediyesi Müdür vekilinin yanı sıra, KIBATEK Vakfı Başkanı İsmail Bozkurt ile KIBATEK Vakfı Kurucu Üyesi Orkun Bozkurt da katıldı.

Her yıl farklı ülkelerden şairleri bir araya getiren İSKELE – KIBATEK Uluslararası Şiir Buluşması bu yıl ülkemizden; Emel Kaya, Ruhsan İskifoğlu, Tamer Öncül, Türkiye’den; Abdülkadir Budak, Nurduran Duman, ABD’den Elena Karina Byrne, Irak’tan; Ghareeb Iskander, İskoçya’dan; Jennifer L. Williams, Macaristan’dan; Orsolya Fenyvesi ile İngiltere’den; Steven J. Fowler’i İskele’de buluşturdu.

Yaklaşık 1,5 saat süren şiir dinletisinin sonunda İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile KIBATEK Vakfı Başkanı İsmail Bozkurt, Uluslararası Şiir buluşmasına katılan şairlere plaket ile katılım belgelerini taktim etti.

Telif Hakkı © 2024 Ä°skele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.