İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazartesi, 28 Mart 2016 00:00

BAKAN EVREN’DEN, BAŞKAN SADIKOĞLU’NA ZİYARET

10649842 1980412922183260 4007484519848576036 n

Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanı Kutlu Evren; TC Yardım Heyeti yetkilileri ile birlikte İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret etti. Bakan Evren’e İskele Belediyesi’ni ziyaretinde Bakanlık Müsteşarı Gürkan Kara ile Bakanlık Genel Koordinatörü Durali Güçlüsoy eşlik etti.

Ziyaretinde konuşan Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanı Kutlu Evren, Başkan Hasan Sadıkoğlu’nu girişimlerinden ve İskele için yaptığı çalışmalardan ötürü tebrik etti, bakanlık olarak İskele Belediyesi ve halkı için her türlü desteği ellerinden geldiğince yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

İSKELE’YE ÇEVRE KORUMA DAİRESİ MÜJDESİ

İlçe olmasına rağmen halen daha birçok eksiği bulunan İskele ’deki eksiklikleri bir bir gidermeyi amaçladıklarını belirten Bakan Kutlu Evren, ilçede birden fazla tarihi yerlerin bulunduğunu ancak bir Çevre Koruma Dairesi olmadığını hatırlattı. Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanı, konuyla ilgili Bakanlık Müsteşarı Gürkan Kara’nın da desteği ile bölgede yapılacak incelemelerin sonucunda en yakın zamanda İskele ‘ye bir Çevre Koruma Dairesi’ni kazandıracaklarının da müjdesini verdi.

İSKELE’YE FİDAN DESTEĞİ

Mavinin ve yeşilin buluşma noktası İskele ’ye fidan desteği de gelmeye devam ediyor. Bakan Kutlu Evren, Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanlığı’na bağlı Orman Dairesi tesislerinde yetiştirilen fidanlardan, ihtiyaç duyulması durumunda İskele ‘ye göndermeye hazır olduklarını da belirtti.

SADIKOĞLU: İSKELE, TAM ANLAMIYLA İLÇE OLANA KADAR ÇALIŞACAĞIZ

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ise kabuldeki konuşmasında Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanı Kutlu Evren ile TC Yardım Heyeti’nin değerli yetkilileri ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. İskele’yi tam anlamıyla ilçe yapana kadar var gücüyle çalışmalarını ifade eden Sadıkoğlu, bu süreçte kendilerine verilecek desteğin de önemine dikkat çekti. Çevre Koruma Dairesi’nin olmayışının da en büyük eksikliklerinden biri olduğunu söyleyen Sadıkoğlu, bu eksiğin giderilmesi için çalışma başlatacak olan Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanlığı’na ayrıca teşekkürlerini sundu.

Okunma 3958 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli